Studiourile Marvel anunță, la Comic-Con 2022, componența Fazei 5

de Gloria Sauciuc în 24 Iul 2022
Faza 5 va începe, oficial, cu Ant-Man and the Wasp: Quantumania (foto)

Marcând prima lor apariție la Comic-Con din San Diego în trei ani, studiourile Marvel nu au dezamăgit - au venit în întâmpinarea așteptărilor publicului cu lista de lansări din cadrul Fazei 5 a Marvel Cinematic Universe. Așa cum a confirmat Kevin Feige, faza 4 din MCU s-a încheiat, oficial, cu continuarea de la Black Panther, Wakanda Forever, iar Faza 5 va începe, oficial, cu Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Lista completă de filme și de seriale TV care vor apărea în Faza 5 cuprinde:

  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania, pe 17 februarie 2023
  • Secret Invasion pe Disney+, în primăvara lui 2023
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3, pe 5 mai 2023
  • Marvel's Echo, pe Disney+, în vara lui 2023
  • Loki Season 2, pe Disney+, în vara lui 2023
  • The Marvels, pe 28 iulie 2023
  • Ironheart pe Disney+ în toamna 2023
  • Blade, pe 3 noiembrie 2023
  • Agatha: Coven of Chaos, pe Disney+, în iarna 2023/24
  • Daredevil Born Again, în primăvara lui 2024
  • Captain America: New World Order, pe 3 mai 2024
  • Thunderbolts, pe 26 iulie 2024

 

Chiar dacă luăm în calcul anunțarea tuturor acestor titluri pentru Faza 5, Studiourile Marvel și Kevin Feige nu s-au oprit aici, anunțând planul și pentru Faza 6. Confirmat ca prim film al Fazei 6 de la Marvel este continuarea MCU a Fantastic Four, care are premiera în Statele Unite pe 8 noiembrie 2024. Alte două titluri din Faza 6 au fost, de asemenea, confirmate: Avengers: The Kang Dynasty care va avea premiera în săli pe 2 mai 2025 și Avengers: Secret Wars al studiourilor Marvel care ajunge în sălile de cinema pe 7 noiembrie 2025.

Kevin Feige a confirmat, de asemenea, că Fazele 4, 5, 6 au oficial un titlu, „The Multiverse Saga”. Aceasta vine după ce Fazele 1, 2 și 3 au fost etichetate oficial ca „The Infinity Saga”.

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells