Sequel-ul Urzeala Tronurilor: Jon Snow este în dezvoltare

de Gloria Sauciuc în 20 Iun 2022
„El încă nu știe nimic”, comentează publicația ign.com, parafrazând o replică celebră din serial

O continuare la Urzeala tronurilor, avându-l în centru pe Jon Snow, personajul lui Kit Harington mult-îndrăgit de fani, este într-o fază preliminară de dezvoltare, așa cum anunță The Hollywood Reporter.

Continuarea este descrisă ca fiind un sequel, iar Harington ar fi deja cooptat să se întoarcă în rol dacă proiectul primește undă verde. O continuare cu Jon Snow, plasată după evenimentele din cel de-al optulea sezon al filmului, care a trezit multora păreri împărțite, ar fi mișcare interesantă din partea HBO, redeschizând o ușă către mult-dezbătutele evenimente din serialul original.

În finalul serialului, Snow a fost exilat din Westeros, fiind ultima oară văzut îndreptându-se către nord de zid, în Ținuturile sălbatice. Acest potențial serial avându-l în centru pe Jon Snow este departe de singura continuare la Urzeala Tronurilor aflată în pregătire; de fapt, ar fi cel de-al șaptelea proiect Urzeala Tronurilor aflat în pregătire cu HBO (dacă nu punem la socoteală prequel-ul serialului House of the Dragon, aflat în post-producție și pregătit pentru lansare pe 21 august 2022).

Autorul Urzelii Tronurilor, George R.R. Martin, și-a anunțat, de curând, fanii despre un număr de seriale și filme de animație plasate în universul Urzelii Tronurilor, avertizându-i totuși că nu toate proiectele se vor ecraniza, deși el speră că majoritatea se vor face.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells