Sean Penn, cea mai activă vedetă de la Hollywood în lupta contra coronavirusului

de Gloria Sauciuc în 21 Apr 2020
„Ne ocupăm de persoanele care nu au asigurări de sănătate, poate nu au nici acte, aceștia vor fi mai vulnerabili în fața virusului”

După uraganul Katrina, Sean Penn apărea într-o barcă cu motor, înfruntând apele revărsate pentru a salva oameni de pe acoperișuri sau de oriunde se aflau aceștia, după ce digurile au cedat în timpul inundațiilor. După cutremurul din 2010 din Haiti, tot Penn a petrecut ani întregi acolo, creând o fundație care a ajutat zeci de mii de oameni care nu mai aveau nimic decât devastare, scrie publicatia Deadline. Acum, Sean Penn și partenera sa Ann Lee au răspuns la pandemia de coronavirus implicându-se în mod serios pentru a administra mii de teste de COVID-19, concentrându-se în special pe grupurile defavorizate din Los Angeles, care nu pot altfel să se testeze, ca să verifice o eventuală infectare, notează publicația mai sus citată.

Iată ce a declarat Penn despre lupta sa contra COVID-19: Ținând cont că medicii trebuie, în primul rând, să nu dăuneze pacienților, ni s-a părut important ca serviciile de urgență, în cazul nostru Pompierii din Los Angeles, să fie bine instruiți atunci când vine vorba de zone sensibile. Ne-am ocupat de antrenamentul lor sub direcția domnului primar Garcetti, și am extins antrenamentul și la echipe de voluntari. Ceea ce înseamnă că pentru fiecare zonă am ales 20-25 de pompieri care s-au putut întoarce la posturile lor din Los Angeles.

Sean Penn vorbește despre 30.000 de teste și ne îndreptăm către targetul de 100.000 de teste în Los Angeles pe lună. Dacă vă gândiți la ce s-a întâmplat zilele trecute în Canada... un atac armat în care au murit 16 oameni... Acolo măcar știm pe cine să dăm vina. Asta e simplu. Însă cu virusul, avem echivalentul unui trăgător care a omorât 40.000 de americani și rănit sute de mii. Acest asasin lovește multe ținte pe zi, dar vizează în special pe cei de culoare și pe vârstnici.

Ann Lee, pe de altă parte, declară - Ne ocupăm de persoanele care nu au asigurări de sănătate, poate nu au nici acte, acestea sunt zonele pe care ne concentrăm. Sunt un segment defavorizat al populației. Și din cauza problemelor sistemului sanitar, aceștia vor fi mai vulnerabili în fața virusului.

Exploreaza subiecte similare:

Sean Penn

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells