Odată cu lansarea animației Patrula cățelușilor: Filmul cel mare, un al treilea film din serie a primit undă verde

de Gloria Sauciuc în 29 Sep 2023
Paramount Pictures tocmai a dat undă verde pentru cel de-al treilea film Patrula cățelușilor, cu premiera în 2026

PAW Patrol: The Mighty Movie, cel de-al doilea film din serie, are premiera în sălile noastre de cinema pe 29 septembrie. Seria Patrula Cățelușilor va continua și în 2026, cum un film Paw Patrol 3 a primit undă verde de la Paramount, Nickelodeon și Spin Master, scrie Variety.

Paw Patrol este o serie de animație pentru copii produsă de către Spin Master Entertainment, ce a avut premiera în 2013 și care se află acum la sezonul 10. Serialul a avut premiera pe TVOntario în Canada, înainte să intre pe Paramount cu ajutorul Nickelodeon.

Nickelodeon Movies a semnat co-producția Patrulei cățelușilor: Filmul (din 2021) care, distribuit de către Paramount Pictures în Statele Unite, a încasat peste 40 de milioane de dolari în SUA acum doi ani, ajungând la 144 milioane de dolari pe plan global.

„Patrula cățelușilor a atras generații întregi de preșcolari, învățându-i cu subtilitate valori precum altruismul, lipsa de prejudecăți și lucrul în echipă”, e de părere Jennifer Dodge, președinte Spin Maste Entertainment.

„La momentul premierei celui de-al doilea film super-energizat, dragostea publicului pentru cățelușii noștri e mai mare ca niciodată. Suntem încântați să anunțăm un al treilea film, care extinde universul Patrulei cățelușilor cu o nouă aventură. Cu misiuni pline de acțiune și noi fundaluri, filmul va fi tot mai convingător și va arăta cum lăbuțele mici lasă urme mari...”

„Paw Patrol rămâne o categorie de filme în sine și un reper cultural pentru copii și pentru familiile de peste tot”, e de părere Ramsey Naito, președinte al Paramount Animation și Nickelodeon Animation. „Alături de partenerii noștri de la Spin Master, suntem încântați să-i aducem pe acești cățeluși pe marele ecran în fața legiunii de fani ai Patrulei cățelușilor”.

Cal Brunker, care a semnat regia ambelor filme, revine să regizeze și cel de-al treilea film din serie. Printre producători se numără președintele Spin Master, Jennifer Dodge. Co-fondatoarea Spin Master Ronnen Harary va semna producția executivă.

Exploreaza subiecte similare:

PAW Patrol: The Movie, PAW Patrol: The Mighty Movie

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells