Michelle Rodriguez, despre cum Fast X este varianta franceză a lui Fast & Furious

de Gloria Sauciuc în 1 Aug 2022
Regizorul Louis Leterrier a urcat la volan pentru regia lui Fast X atunci când Justin Lin a pus punct colaborării

Pe covorul roșu de la Comic-Con, actrița Michelle Rodriguez a descris impactul pe care Louis Leterrier îl are asupra seriei Fast & Furious după ce a preluat comanda de la Justin Lin: „A venit cu toată această energie a iubirii... Este așa de sigur”, a spus Michelle Rodriguez despre regizorul Louis Leterrier (Now You See Me).

Acesta a urcat la volan pentru regia lui Fast X, atunci când Justin Lin a pus punct colaborării, după ce a atins pragul în timpul unei divergențe cu Vin Diesel, așa cum a dezvăluit publicația The Holywood Reporter.

Leterrier și-a adus cu sine o echipă de creație din Franța. „Acest Fast and Furious este varianta franceză a Fast and Furious”, a explicat Rodriguez în timpul unei discuții cu reporterul de la The Hollywood Reporter pe covorul roșu la Comic-Con, acolo unde ea își promova rolul din Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

„Echipa noastră de efecte speciale, băieții care fac coregrafia luptelor, toți sunt francezi. Regizorul secund este francez. Regizorul este francez. Franța a preluat!”, iar Rodriguez a fost prima care a spus „Oui!” la toate.

„Credeți-mă, am stat două săptămâni fără regizor. Mă simțeam de parcă 'Ce naiba vom face?'”, a explicat ea.

„Iar când a venit francezul, a venit cu această energiei a iubirii. De mult nu am mai avut în echipă pe cineva care să fie un fan adevărat și care să vrea cu adevărat să meargă acolo pe unde n-a mai fost. Am jucat în filmul acesta 20 de ani, frate. Și după tot acest timp, te cam blazezi și tinzi să uiți de ce faci ceea ce faci până atunci când un regizor precum Louis vine și îți aduce aminte:`E ceva minunat. Hai să facem magie. Suntem așa de norocoși că îl avem cu noi!'”...

Exploreaza subiecte similare:

Michelle Rodriguez, Louis Leterrier, Fast & Furious 10, Justin Lin, Vin Diesel

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells