Elektra revine pe marile ecrane. Jennifer Garner își pune iar corset, pentru Deadpool 3

de Gloria Sauciuc în 9 Iul 2023
Jennifer Garner are 51 de ani

Jennifer Garner revine în Deadpool 3 în rolul Elektrei, cea care poartă corset, scrie vanityfair.com. Luna trecută, actriţa Jennifer Garner declara pentru Allure că „nu s-a simţit niciodată bine” în costumul strâns pe care l-a purtat pentru rolul Elektra din Daredevil, 2003, şi continuarea acestuia, Elektra din 2005. Pare, totuşi, că Garner este pregătită să treacă din nou prin aceleaşi greutăţi vestimentare în noul film Marvel Deadpool 3, unde îşi va relua rolul, mai scrie publicația.

Jennifer Garner, care la 51 de ani reuşeşte un salt de pe loc de invidiat chiar şi pentru o persoană având jumătate din vârsta ei, nu este singura actriţă cu o îndemânare de invidiat care urmează să apară în noul film al lui Ryan Reynolds. Hugh Jackman, de 54 de ani, se pregăteşte pentru rolul din X-Men Wolverine, pe care l-a jucat prima oară în anul 2000.

Conform The Hollywood Reporter, „numeroase surse” confirmă că Garner va apărea în rolul unei femei-asasin înarmată cu o sabie în ultimul film Deadpool, pentru care filmările sunt în derulare la studiourile Marvel. (Filmele Deadpool anterioare au fost semnate de către 20 th Century Fox, pe care Disney le-a achiziţionat).

Regizorul este Shawn Levy, care are ceva experienţă în lucrul cu Garner şi cu Reynolds, ca şi regizor al filmului Netflix din 2022 The Adam Project.

E posibil ca acest film din seria Deadpool să arate, în mod semnificativ, diferit faţă de cele două anterioare, şi numai datorită noului proprietar al studiourilor, e de părere publicația citată.

Pe măsură ce greva Writers Guild of America (Asociaţia Scenariştilor) este în derulare, Reynolds – care apare pe generic ca scenaristul filmului – nu are voie să improvizeze dialoguri, iar filmul urmează scenariul aşa cum a fost scris anterior, „literă cu literă”.

Mai este de aşteptat încă o schimbare: e posibil ca Garner să îşi schimbe costumul cu unul care să îi vină mai bine. Deşi au trecut 18 ani de când Garner a jucat rolul Elektrei, încă pare să aibă amintiri dureroase, amintind că “a trebuit să poarte proteze” în zona pieptului pentru celebrul ei corset. „Corsetele nu sunt confortabile”, relata ea. Dar „arată bine”.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Gardner, Elektra, Deadpool 3 , Daredevil

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells