Disney are în vedere două versiuni ale Deadpool pentru Universul Cinematografic Marvel

de Cristina Grigore în 14 Aug 2019
Reacția fanilor față de versiunea ajustată - Once Upon a Deadpool - redă însă destul de clar care dintre cele două variante va avea mai mult succes

Un articol recent al publicației Variety arată că cei de la Disney sunt în căutarea soluției optime pentru relansarea în MCU a „mercenarului cu gura mare” interpretat de Ryan Reynolds. Se pare că studioul se gândește să meargă mai departe cu două versiuni ale lui Deadpool – una pentru minori, ce va fi integrată în seria de filme Marvel, și cealaltă adresată publicul adult (în aventuri de sine stătătoare), pentru a menține succesul producțiilor anterioare în care a evoluat antieroul.

Odată cu trecerea 20th Century Fox în posesia Disney, fanii personajului s-au temut că, pentru a se adapta climatului de corectitudine politică din franciza Avengers, acesta va fi cenzurat. Dacă Bob Iger, președintele Disney, a dat asigurări că filmele Deadpool pentru adulți vor continua sub egida companiei, regizorul lui Deadpool 2, David Leitch, este de părere că nu ar fi necesar ca aventurile personajului să continue în aceeași manieră, și că tonul ireverențios și violent ar putea fi ajustat pentru a se adapta unui public mai larg.

Cu toate acestea, versiunea adaptată minorilor a lui Deadpool 2 – Once Upon a Deadpool – lansată în decembrie, anul trecut, a stârnit reacții mixte în rândul criticilor și a publicului, iar la box office a adunat mai puțin de jumătate din încasările lui Deadpool 2.

Variety mai menționează și că președintele Marvel, Kevin Feige, este interesat să ridice nivelul producțiilor Fantastic Four și X-Men. Veștile nu sunt tocmai bune pentru The New Mutants, despre care studioul crede că ar avea un potențial limitat la box office.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool 2, Kevin Feige, The New Mutants, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 15 august 2019 13:55
nu stiu daca 6 milioane se pot incadra la " a adunat mai puțin de jumătate din încasările lui Deadpool 2" parerea mea, mai putin de jumatate spui cand pelicula a strans in jurul la 100 mil fata de cele 318 incasate de Deadpool 2

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells