Deadpool ar putea fi singurul personaj X-Men transferat la Disney ce va scăpa de reboot

de Cristina Grigore în 22 Mar 2019
Filmele Deadpool au avut încasări globale însumate de peste 1,5 miliarde de dolari

Odată încheiată preluarea Fox, este de așteptat ca multe dintre francizele şi producţiile ce nu se încadrează în politica de conţinut a Disney să fie adaptate în vederea relansării, pentru a le face accesibile şi publicului mai tânăr.

Nu ştim ce se va întâmpla cu serii precum Alien sau The Predator, însă potrivit TheHollywoodReporter.com, singurul dintre personajele X-Men ce va scăpa de un reboot care să taie de pe afiş rating-ul „interzis minorilor” va fi Deadpool.

Preşedintele Disney, Bob Iger, a subliniat în mai multe rânduri faptul că o versiune populară şi la fel de „neruşinată”, şi-ar găsi locul şi sub noua egidă. În plus, filmele Deadpool au avut încasări globale însumate de peste 1,5 miliarde de dolari, un „imbold” suficient de convingător pentru a nu schimba registrul.

Ryan Reynolds a marcat fuziunea Fox-Disney cu un mesaj pe Twitter în stilul „obraznic” caracteristic personajului său:  „Ai zice că este prima zi a lui ‘Pool”, a scris el, sub o imagine  în care apărea la geamul unui autobuz cu însemnul Disney îmbrăcat în costumul lui Deadpool completat de urechile lui Micky Mouse”.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool, Deadpool 2

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 22 martie 2019 12:00
Daca va scapa de reboot nu inseamna ca nu e un rebut
unkn0wn pe 23 martie 2019 13:14
Deadpool 2 a fost o porcarie de parca ar fi fost facut de Disney.
Phantom_sub pe 24 martie 2019 19:47
Ha!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells