Ce film regretă Tom Hardy

de Cristina Grigore în 18 Sep 2014
Starul lui Warrior şi Inception nu ar mai juca prea curând într-o comedie romantică

Actorul britanic Tom Hardy, cunoscut din filme de succes precum Inception, Lawless, The Dark Knight Rises şi Warrior a declarat într-un interviu redat de publicaţia USA Today, că există în palmaresul său şi un film de care nu este foarte mândru.  Este vorba despre This Means War, o comedie romantică în regia lui McG (Terminator Salvation) în care mai joacă Chris Pine şi Reese Witherspoon.

„Îmi place să fac lucruri pe care nu le-am mai făcut înainte”, a spus Hardy. „Însă, a continuat el, nu pot înţelege cum de mi s-a putut întâmpla să fac un film atât de distractiv, dar să mă simt mizerabil la filmări… Probabil că nu voi mai face prea curând o comedie romantică”.

Actorul a fost însă întrebat ulterior de către regizorul lui The Drop, Michael B. Roskam dacă ar face totuşi un film romantic alături de el, iar Hardy a replicat: „Ar fi diferit în cazul tău”. Concluzia? Cel care l-a făcut pe Hardy să se simtă „mizerabil” pe platoul de filmare a fost regizorul McG, fapt pentru care este foarte probabil ca cei doi să nu mai facă vreodată un film împreună.

Exploreaza subiecte similare:

actor, McG, This Means War, Tom Hardy

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
PaulCristian pe 3 august 2015 22:47
cu toate ca s-a simtit "mizerabil", filmul mi se pare foarte reusit! adica pt ceea ce e:comedie romantica.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells