Brad Pitt a fost plătit cu o cafea pentru apariţia în Deadpool 2

de Cristina Grigore în 24 Iul 2018
Starul a apărut drept The Vanisher în a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare”

Ryan Reynolds a dezvăluit că pentru apariţia lui Brad Pitt în cea de-a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare” preţul a fost… o cafea. E tot ce a cerut starul de 54 de ani pentru scena ultra scurtă din Deadpool 2, a spus interpretul ireverențiosului supererou, într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Tonight în cadrul San Diego Comic Con.

„Mi s-a spus că tot ce vrea pentru cameo-ul său este nişte cafea. Iar eu am întrebat «Cafea, în sensul unei francize de cafea sau…?» Şi mi s-a specificat că este vorba despre o singură ceaşcă de cafea. Iar asta a fost grozav, una dintre cele mai drăguţe chestii pe care le putea face cineva”.

Personajul rezervat lui Pitt, Vanisher, a stat ascuns  mare parte din film – faţa starului a apărut apoi pe ecran vreme de o secundă – iar Reynolds a „adorat” cât de „iresponsabilă” a fost distribuţia unui actor atât de celebru într-un rol atât de insignifiant.

Regizorul lui Deadpool 2, David Leitch, a ţinut să spună că un astfel de cameo nu ar fi mers într-un alt film; nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi existat referinţele constante ale lui Deadpool la alţi supereroi şi adresarea directă la cameră.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Brad Pitt, David Leitch, Deadpool 2

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
into_the_labyrinth pe 21 august 2018 20:41
Supertare. Acum văd ştirea asta. Pentru o bere neagră, mă ofer să apar figurant în scene de câteva secunde în filmele lui Cristi Puiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells