Ant-Man and the Wasp Quantumania: Kevin Feige e posibil să fi divulgat arma secretă a redutabilului Kang

de Gloria Sauciuc în 16 Ian 2023
Premiera în România a filmului este programată pe 17 februarie

Filmul Ant-Man and the Wasp: Quantumania îl are în centru pe Kang Cuceritorul, care încearcă să își folosească arma sa secretă, așa cum confirmă și Kevin Feige, iar cel mai recent trailer al filmului a arătat o viziune de coșmar pentru Tărâmul cuantic. Studiourile Marvel au declarat pentru revista Empire că este vorba despre cea mai mare amenințare pe care Avengerii au avut-o de înfruntat până acum.

În mod interesant, studiourile au declarat că tehnologia lui Kang stă în centrul misiunii Ant-Man. Cu așa efecte vizuale incitante, plus felul de a fi serios al acestui Kang, trailerul a reușit să ascundă exact ceea ce eroul negativ al lui Jonathan Majors caută în film, scrie comicbook.com. Se pare că dispozitivul pe care îl deține are de a face cu scaunul de aur care apare în unele materialele publicitare.

„Kang ne-a ajutat să definim un nou Marele Rău”.

„Kang este un personaj foarte puternic, însă atunci când îl întâlnim este într-o situație în care are nevoie să își recupereze puterea”, anunța Feige. „Are o navă și un dispozitiv care pot să îl ducă oriunde, și oricând, dacă vrea să apară. Să aibă acces la oamenii de știință cu particulele Pym e ceea ce își dorește”. Oare arma secretă a lui Kang este Scaunul Timpului?

„Kang este opțiunea perfectă când vorbim de Multiverse”, declarau studiourile. „Kang ne-a ajutat să definim un nou Marele Rău. Este un nou tip de erou negativ, unul care se luptă cu alți eroi negativi dar și cu eroii binelui”. Kang e gata să aducă haosul în Multiverse.

În acest sens, fanii Marvel ar face bine să se țină bine deoarece Kang va aduce un cutremur: „Vorbim despre filme precum Captain America: The Winter Soldier, în care ați putut vedea căderea SHIELD și faptul că întregul univers MCU a fost zguduit. Captain America: Civil War a fost un alt film în care ați văzut eroii împărțiți în tabere și în care s-au tras linii - a părut că întregul viitor al MCU urma să fie definit de acțiunea acelui film. Ne-a plăcut mult ideea de a face acest Ant-Man important pentru viitorul MCU”, a spus președintele Stephen Broussard, care a dat de înțeles că vor apărea schimbări pentru MCU în Faza 5.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania se lansează în sălile noaastre de cinema pe 17 februarie. Așadar, aproape a sosit, iată și sinopsisul oficial: În Quantumania, care demarează oficial Faza 5 din Universul Marvel, supereroii Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) revin la aventurile lor în rolurile Omul-Furnică și Viespea. Cei doi, împreună cu părinții lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), vor explora Tărâmul cuantic, având de-a face cu creaturi stranii într-o aventură care îi va împinge dincolo de limitele posibilului. Jonathan Majors apare în rolul lui Kang.”

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells