Iron Man 3, fără supereroi negativi

de Cristina Grigore în 8 Mar 2011
Iron Man 3, fără supereroi negativi

Shane Black a preluat de la Jon Favreau regia celui de-al treilea film al seriei Iron Man şi, potrivit AintItCool.com, proiectul este deja în mişcare. Aflat la Festivalul de Film de la Omaha, Black a oferit detalii interesante despre noua peliculă.

Fost scenarist al Lethal Weapon, The Last Boy Scout şi The Long Kiss Goodnight, Black a confirmat că se va ocupa şi de povestea Iron Man 3. Şi cum studiourile Marvel nu vor, potrivit afirmaţiilor sale, ca şi acest al treilea film să fie unul despre „doi oameni în costume de metal care se luptă unul cu celălalt”, scenariul va fi, în schimb, asemănător „unui thriller semnat de Tom Clancy, în care Iron Man se luptă cu eroi negativi din lumea reală”.

Noua producţie va fi, aşadar, lipsită de antagonişti cu superputeri, dar şi, a mai spus noul regizor, de alte personaje din lumea Marvel. Practic, după The Avengers (când va apărea Iron Man), a mai menţionat Black, eroii Marvel nu vor mai face echipă şi nu se vor mai intersecta; toate filmele studioului vor avea, din nou, câte un singur supererou.   

Protagonistul Robert Downey Jr. va colabora şi el, alături de Black, la scrierea scenariului. Cei doi se vor întâlni pentru a continua lucrul la proiect la sfârşitul acestei săptămâni. Lansarea Iron Man 3 este programată pentru 3 mai 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ADYTHEONE pe 8 martie 2011 10:03
cred ca e cel mai bine asa
TONY_X pe 8 martie 2011 11:46
Exact la ce m-am asteptat, inca o palma peste fata din partea americanilor, Iron Man fara Mandarin dupa 3 filme, ceva de genu Superman fara Lex Luthor --- aaaa da de fapt vroiam sa zic Smallville, cine stie cate o sa mai urmeze .M-am saturat de filmele lor "stralucitoare" cu 2 - 3 efecte speciale, pline de eroi pozitivi, bine ca mai apare cate-un fleasca acolo din gasca personajului negativ principal ! si "pac, pac" 2 ore pierdute din viata .Nu ma duc la cinema pt. asta 100 % .Ati observat cred, cum folosesc doar tehnologia de clonare, mai in toate filmele ca in 300, pt. baietii rai, atata stiu aia ."Saracii".
legolas05 pe 8 martie 2011 12:26
foarte bine...imi place
Delua pe 8 martie 2011 13:54
10 puncte pentru ce care a venit cu ideea
Sync pe 8 martie 2011 15:07
"supereroi" negativ suna cam ciudat nu credeti,oricum sunt curios sa vad cum va mai fi actiunea fara cineva care incearca sa strice intodeauna planurile supereroului adevarat
Vorador pe 8 martie 2011 17:36
si eu credeam ca o sa-l includa pe Mandarin,dar parca e mai bine fara el,mi-e teama ca intr-un film cu el ar avea multe minusuri filmul.
coco_mafya pe 8 martie 2011 22:56
ramane d vazut ce va fi de el,pana atunci mai avem o gramada d asteptat:*
mata pe 9 martie 2011 00:44
sec
numa io pe 11 martie 2011 16:46
da si ce o sa faca dac no sa mai fie eroi negativi ? o sa arunce cu petarzi ?? :))
andrei9 pe 17 martie 2011 13:51
fara eroi negativi ce prostie am vazut 2 filme cu iron man si au fost tari dar nu cred ca acesta o sami placa
Gameandseth pe 15 aprilie 2011 18:35
nu v-ati gandit prea mult asa-i?
iron man+thriller= boooooring,
astia care v-ati dat cu parerea imi pare mie rau de voi,cum sa zici ca e idee buna

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells