Your Lie in April

(2014)

Your Lie in April

Poster Your Lie in April Poster Your Lie in April

Sinopsis Your Lie in April

Un pianist geniu care si-a pierdut capacitatea de a canta, dupa ce a suferit un eveniment tragic, este adus înapoi în centrul atenției de către o fată excentrica de care se indragosteste.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: alexsony
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.6
Wendee Lee Wendee Lee Saki Arima (voice) Stephanie Sheh Stephanie Sheh Nagi Aiza (voice) Carrie Keranen Carrie Keranen Hiroko Seto (voice)
Erica Lindbeck Erica Lindbeck Kaori Miyazono (voice) Robbie Daymond Robbie Daymond Saito (voice) Keith Silverstein Keith Silverstein Various (voice)
Ray Chase Ray Chase Various (voice) Erik Scott Kimerer Erik Scott Kimerer Takeshi Aiza (voice) Erika Harlacher Erika Harlacher Emi Igawa (voice)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alexsony pe 25 August 2016 15:09
Este cu siguranta unul dintre cele mai bune anime-uri aparute in ultimii ani. Nu este in niciun caz pentru copii, povestea desi pare vesela si banala este de fapt foarte matura si foarte trista, intr-un final. Muzica, ce reprezinta elementul esential al desenului rezoneaza perfect cu actiunea si emotiile personajelor. Il recomand oamenilor maturi, dornici sa asculte o muzica buna si sa traisca o poveste mai frumoasa decat in multe filme.
2 0

Spune-ţi părerea despre Your Lie in April

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells