Vendedora de rosas, La

(1998)

Mica florăreasă

Poster Vendedora de rosas, La Poster Vendedora de rosas, La
  • Durata

    116 minute
  • Premiera în România

    25.08.1998

Sinopsis Vendedora de rosas, La

Filmul este inspirat dupa povestea " Fetita cu chibrituri". Pe strazile orasului columbian Medellin, doua fiinte nevinovate incearca sa supravietuiasca in jungla urbana, dominata de criminali periculosi si de traficanti de droguri disperati.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 24 Septembrie 2011 15:36
Şapte premii la Festivalul Internaţional al Filmului de la Havana: Premiul Arci Luca pentru copii interpreţi, Premiu pentru montaj, Premiul Glauber Rocha, Premiul Caracol, Premiul trei Grand Coral, Premiul OCIC, menţiune pentru interpretare - Lady Tabares

*Dramă, inspirată după"Fetiţa cu chibrituri". Pe străzile oraşului columbian Medellín două fiinţe nevinovate încearcă să supravieţuiască în jungla urbană, dominată de criminali periculoşi şi traficanţi de droguri disperaţi. Prima este Monica, o fetiţă de numai 3 ani, care vinde flori cuplurilor din localurile de noapte, iar cea de-a doua este noua sa prietenă, Andrea, ajunsă pe străzi, după ce mama sa a bătut-o.
Mulţi dintre actorii care, la sfârşitul anilor `90, au jucat în film, sunt în prezent dispăruţi sau în puşcărie, fiind şi ei victimele unei lumi de coşmar! „Viaţa bate filmul".

0 0

Spune-ţi părerea despre Vendedora de rosas, La

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells