The Son

(2023)

Fiul

Poster The Son Postere The Son

Sinopsis The Son

The Son

Peter are o nouă și aglomerată viață alături de partenera lui, Emma, și copilașul lor. Totul este dat peste cap când la ușa lui apare Kate, fosta soție, împreună cu fiul lor adolescent, Nicholas.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Vezi pe Hbo Max
O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Syn

Produs de

See-Saw Films

Distribuitorul international

Sony Pictures Classics

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 03 Noiembrie 2023 22:56
Depresia acuta, studiu de caz. Depresia, una dintre cele mai serioase boli ale secolului nostru, una dintre cele mai difcile afectiuni ale omului modern. De prea multe ori subestimata in ciuda faptului ca e capabila sa produca in timp pagube ireparabile. Si nu, acela care sufera nu e ,,nebun,, asa cum cred de prea multe ori ignorantii. Si da, ajutorul este posibil. Dar trebuie sa ai langa tine pe cineva capabil sa te ridice. Pentru ca nu e usor, nu e deloc usor., de cele mai multe ori e foarte greu sa-l scoti pe cel care sufera din ghearele acestei boli care duce cateodata la gesturi care n-ar trebui facute niciodata. E cu atat mai complicat sa fii afectat atunci cand te afli la o varsta sensibila, atunci cand nu ai nici macar armele care sa iti dea posibilitatea sa lupti. Sa fii copil, sa iti iubesti parintii si acestia sa divorteze exact atunci cand ai mai mare nevoie de ei pentru a-ti… citeşte
3 0
mladitza pe 19 Mai 2023 09:09
Am reușit să văd jumătate din film... mi s-a părut extrem de apăsător. Dar filmul e bun, are ceva din profunzimea unei tragedii antice, deși acțiunea se petrece în timpurile noastre moderne. Poate e de văzut mai ales de părinți care au copii și aleg să divorțeze, ar trebui să fie mult mai atenți la suferințele unui copil când i se rupe lumea în două, ca asemenea tragedii (cum e cea expusă în film) să nu se mai întâmple.
3 0
user-5a3d344ad914d pe 28 Ianuarie 2024 12:25
Un singur aspect nu înțeleg eu la acest film: de ce nu este premiat cu Oscar!?
O capodoperă!

2 0
Nirocino pe 10 Aprilie 2023 06:13
Alegerile în viață și greșelile trecutului
Ce poți face ca să nu repeți greșelile propriilor părinți? Cum poți să crezi și să ai încredere în propriul copil atunci când acesta este în cel mai vulnerabil moment emoțional și/sau să te supui autorităților care iți spun ce e mai bine?

"The Son" este al doilea film al lui Florian Zeller, după "The Father" cu Anthony Hopkins, unde a câștigat un premiu Oscar pentru scenariu adaptat și unul pentru rolul principal.
"Fiul", are inteligența sălbatică de a atinge punctele vulnerabile, de a distrage atenția de la ce se întâmplă cu adevărat.
Un film bine structurat, bine regizat și bine interpretat.

2 0
Ghemot pe 20 Februarie 2024 21:38
Dramă profundă!
De mult timp nu am mai văzut un film de dramă despre un subiect actual!
0 0
TCD pe 13 Februarie 2024 18:08
Trist, dar mi-a placut. Depresia are cauze profunde, nu de suprafata.
Morala ar fi: nu luati decizii emotionale, ci rationale (referitor la parintii tanarului).

0 0
CriticFilmVest pe 03 Februarie 2024 12:55
Scenariu: Depresia cu care ne naştem toți, exacerbează în momentul când ne aflăm la blocstartul vieții, în adolescență. Personajul principal un exemplu de traumatizat familial, nu reuşeşte să treacă peste un eşec puternic, care se dovedeşte a fi ....
Regie şi interpretare f bune.
O dramă educativă pentru toți la orice vârstă...
Păcat că subiectul este foarte la zi. Poate pt băieți ar fi utilă totuşi la aceea vârstă o perioadă cazonă. Eu am urât armata cu toate că am făcut un an jumate... Măcar trei luni...
Am amici care la bătrânețe mai au traumele din copilărie. E necesară multă VOINȚĂ. Fetele sunt mai puternice. Citiți cărți pt a vedea că poate fi şi mai rău. Istorie.
Sorry

0 0
hacman_mihaela pe 28 Ianuarie 2024 22:02
un film emotionant
Boala secolului, depresia. Si mai trist ca de ea sufera un copil care-si iubea parintii dar care divortul lor l-a imbolnavit la propriu. Un film care a avut si un scenariu foarte bun iar actorii au fost minunati in rolul lor. M-a zguduit nitel, eu fiind un copil care si-a pierdut tatal la 4 ani (a murit) da care a beneficiat o mama luptatoare care s-a zbatut cu greutatile vietii da m-a ferit de asa ceva. Bine in 1957 nu exista sa primesti ajutor pentru depresie...
0 0

Spune-ţi părerea despre The Son

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Son
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells