Summer Heat

(1987)

Pasiuni de-o vara

Poster Summer Heat Poster Summer Heat

Sinopsis Summer Heat

Roxy, sotia unui fermier de tutun din Carolina de Nord, este din ce in ce mai nemultumita de viata ei, de faptul ca este tot mai neglijata, avind un sot care nu stie decat sa munceasca. Acesta este motivul pentru care ea incepe o relatie pasagera cu un necunoscut. Lucrurile devin tot mai complicate, intru-cat Roxy se simte foarte atrasa de acest individ, si concepe un plan pentru a-si omora sotul.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.8

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 08 Ianuarie 2012 20:56
Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii !? Un barbat mai bine sta singur decat cu o femeie nemultumita care pune la cale uciderea sotului ei . Pentru orice nevasta nu e suficient sa aibe un sot muncitor , corect ... Ar trebui avertizati tinerii inainte de casatorie ca aceasta dureaza atata timp cat partenerii evolueaza si isi satisfac .. curiozitatile etc , nu pe viata , la bine si la greu , etc . In 1937 in SUA o femeie cu un copil nu putea sta cu tatal copilului fara sa fie casatoriti .
. . . Este normal ca femeile si copii sa ceara si barbatii sa aduca , sa faca ce le cere femeia iubita . Dar viata apartine lui Dumnezeu . Un tanar care ucide un porc , o gaina etc va ucide usor si un om , un caine etc , daca ii va cere iubita etc . Apoi barbatul se va cai toata viata , sau va fi ucis daca este intro tara in care nu sa eliminat pedeapsa cu moartea .

0 1
Vegetarian pe 17 februarie 2012 13:59
Prevenirea a fost intotdeauna mult mai ieftina decat repararea urmarilor unei intamplari nedorite . . . . Cine ajunge sa se vaite , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . . . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui .

Spune-ţi părerea despre Summer Heat

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells