Stag Night

(2008)

Stag Night

Poster Stag Night Postere Stag Night

Sinopsis Stag Night

După o petrecere a burlacilor, patru bărbați coboară la metrou unde sunt martori la uciderea cu brutalitate a unui polițist. Martori fără voie la o crimă cu care nu au nicio legătură, cei patru riscă acum să-și piardă propriile vieți.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.8

Caseta tehnică

Produs de

Instinctive Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Arsenal Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
arnoldroland pe 05 Martie 2011 20:33
destul de sangeros si sadic,un alt horror de calitate ce merita vizionat,abia astept sa il vad iarasi pt ca mi-a placut cand l-am vazut in urma cu cateva luni.
2 1
liniuta pe 11 Mai 2010 20:11
Horror intr-un continuu suspans, o vanatoare in care viata din subteran a unora inseamna moartea altora . Cine suporta genul acesta de filme nu va fi dezamagit
PS : eu am numarat 6 tineri care au coborat in subteranele metrolului asta daca nu fetele intra la ,,pierderi colaterale"

1 1
dya_giulia89 pe 02 Noiembrie 2009 11:32
foarte bun filmul
este un thriller destul de bun din punct de vedere al suspansului in care te tine pana la sfarsitul filmului.te tine cu sufletul la gura.actori f buni,si o actiune complexa.mie mi-a placut si l-as mai vedea a 2 oara oricand :D:D il recomand! enjoy!
1 1
margott pe 07 Noiembrie 2012 14:38
Horror fara pretentii, cu un scenariu destul de simplut. Compenseaza la capitolul suspans, si poate le va fi pe plac in special celor carora le plac horror-urile in care se face risipa de vopsea rosie.
0 0
crisalisa pe 06 Ianuarie 2012 15:36
Recomand pentru fanii genului si nu numai...suspansul exista pe tot parcursul filmului, iar finalul e imprevizibil.Nota 9
0 0
crissa208 pe 20 Decembrie 2009 16:02
Destul de bun
Un film care merita vazut, chiar daca ideea nu mi se pare a fi prea originala. Suspansul este prezent si te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit, iar sfarsitul nu mi s-a parut a fi previzibil, eu una nu ma asteptam sa se termina asa. Este un film pe care il recomand tuturor celor care iubesc acest gen. Enjoy!!
0 1
Subcultu pe 03 Noiembrie 2009 04:31
se putea si mai bine
un film.. destul de bunicel... ideea e ca as fii spus ca e un film f bun dar.. din mom ce finalul m-a dezamagit total... foarte previzibil finalul si.. te cam lasa rece. in rest.. per ansamblu... un film ok. ce sa va zic... sa-l savuratzi cu placere.
0 1

Spune-ţi părerea despre Stag Night

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Stag Night
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells