Păreri Public Enemies

(2009)

Inamicii publici

Ordonează după
Scarlett14 pe 12 Iunie 2010 15:32
Interpretare ca la carte a la Johnny Depp. Nu imi plac filmele de acest gen, dar la asta am stat nemiscata.
Yulia pe 25 Mai 2010 21:22
Un film extraordinar, iar meritul este în cea mai mare parte a lui Depp, un actor de geniu, care reuseste un personaj sarmant, carismatic, sarcastic.Desigur, şi Michael Mann are meritul lui, si bale si Marion Cottilard, dar Depp face toti banii.
beji pe 25 Mai 2010 01:09
foarte bun
un film exceptional cu un subiect asemanator ca in American Gangster...si cu o actori fenomenali...merita orice secunda
Dubrasca pe 22 Mai 2010 15:53
Johnny Depp, un actor mare.Mai sunt si filme bune.Iata unul dintre ele.L-am vazut la cinema, imi place foarte mult.
alexandru_d pe 02 Aprilie 2010 01:41
un film foarte bine realizat care aduce aerul acelor ani in prezent ... absolut tot da iluzia acelor zile. protagonistul isi joaca rolul ca de fiecare data, perfect; intra in pielea personajului atat de bine incat te intrebi daca nu cumva si-a scris singur rolul.
Ynspy pe 30 Martie 2010 14:20
Un film reusit, cu multa actiune ,ceva asemenator cu Heat din mai multe pcte de vedere:doi actori pe val in rolurile principale,un politist f bun si un spargator de banci la fel de valoros,dinamism,numeroase scene cu impuscaturi si o poveste de dragoste...ma rog ,Heat ar avea ceva mai multa valoare, insa nu trebuie ratat un film in care Johnny Depp este inamicul public nr.1...:d
rvn pe 19 Februarie 2010 18:49
depp
Un film interesant!Johnny Depp este remarcabil in rolul celebrului dillinger si chiar are alura si farmecul epocii.Povestea captiveaza de la inceput si faptul ca doi mari actori sunt in rolurile principale face ca filmul sa fie o reusita a genului!!Bravo Depp!Bravo C.Bale!Nu ratati ocazia de a-l viziona!!!!
didlinaa pe 21 Ianuarie 2010 20:03
un film bun
eu am vazut filmul la inceputul anului...si chiar am fost destul de impresionata...nu sunt mare fana johnny depp. dar filmul merita vazut:)
ivic pe 18 Ianuarie 2010 22:15
colectie
dupa mine este un film de colectie...celor care nu le place probabil le place tom&jerry,alba ca zapada...cand nu intelegi ceva zici ca nu iti place ;)... salutari tuturor
just4johnny pe 14 Decembrie 2009 20:12
tot eu:P
mi-a placut foarte mult filmu...la johnny ii sta bine in roluri de om dur :D....cine e fan si vrea sa stie mai multe...sa intre pe www.johnnydeppromania.myforum.ro un forum dedicat cu totul d-lui johnny....si suntem la zi cu noutatile...;)..va astept
lili22 pe 10 Ianuarie 2015 06:32
destul de bun
Cu actori care fac roluri impecabile, Depp in primul rand, dar si ceilalti au facut roluri bune.
Ivssebi pe 23 Iulie 2013 16:31
e foarte plictisitor nu recomand e pierdere de timp
MikkaelWolfganger pe 21 Ianuarie 2013 20:37
Un film inspirat, putin cam plictisior pe alocuri, dar cu o poveste bazat pe fapte reale care te prinde.Mi-a placut in special Marion Cotillard.
adrian6661 pe 26 Aprilie 2012 21:43
Vezi Film Online Aici >>> www.filmude10.tk Filme Online Gratis Subtitrate Online
pisicuta1 pe 31 Martie 2012 20:55
da
merita vazut actori de exceptie!..........................................................
freshman pe 11 Ianuarie 2012 23:15
a
Un film bun care mi-a placut si chiar merita vazut ...............
Icky56 pe 10 Decembrie 2011 16:26
Alegeti mai bine alt film !
Filmul este jenant mai ales datorita finalului care pur si simplu distruge totul.Ideia de final este pur si simplu banala, speram sa vad ceva mai inteligent decat moarte lui Johnny, speram sa vad rezultatul unei minti luminate.Cu toate acestea Johnny Depp isi joaca rolul foarte bine.Va sfatuiesc cu caldura sa nu va pierdeti vremea cu acest film.Nota mea este cu foarte foarte multa indulgenta 4.
silent.hill pe 29 Noiembrie 2011 20:20
un singur cuvant: emotionant. ma bucur ca am reusit sa`l vad si eu in sfarsit,desi,m`a intristat... :(
alex_il_fenomeno pe 10 August 2011 17:05
ceea ce m-a facut sa vad acest film in prima-faza a fost distributia remarcabila (Johnny Depp, Christian Bale sau Marion Cotillard) si publicitatea intensiva de care a avut parte acest film ! tema a fost una reala , inspirata de unul dintre cei mai celebri spargatori de banci : John Dillinger ! in multe momente , povestea imi aduce aminte de o alta foarte asemanatoare , tot reala :Bonnie si Clyde ! desfasurarea este alerta , plina de actiune inca de la inceput , de la evadarea lui John Dillinger , si pana la deznodamanul total neasteptat , dar dramatic ! il recomand cu mare placere !
Crist11 pe 26 Iunie 2011 17:06
Exceptional, super bun, mega awesome, Depp este genial.
GeorgeFriends pe 21 Mai 2011 04:12
spargatori de banci
Johnny Depp joaca bine, atat cat ii permite scenariul; in afara de cateva momente, personajul nu arata decat ca e doar un om care face ceea ce stie mai bine...
Da-Luck pe 13 Februarie 2011 17:29
intradevar johny deep ne incanta de aceasta data cu un film extraordinar .obligatoriu de vazut
FuckOffn1 pe 23 Ianuarie 2011 05:15
filmul e bun... nu pe cat se asteapta de la el.. dar e bun!

pe mine m-a fermecat coloana sonora

ice_eyes pe 24 August 2010 13:02
nu este un film slab cum multi cred, pur si simplu , nu este pt toata lumea. necasita rabdare, atentie si putina curiozitate fata de subiect.
Iamsaved pe 19 August 2010 17:31
M-am uitat la filmul asta cu sufletul la gura,asteptand sa se intample ceva mai special,dar nu prea am ramas cu ceva dupa acest film,in afara de un Johnny Depp intr-un rol bun al sau.Poate ma asteptam la altceva,iar filmul intr-adevar urmareste mai mult evolutia personajelor,iar eu ma asteptam la ceva mai rapid si..nu stiu mai plin de viata.
ankadiana pe 25 Mai 2010 21:28
super bun film!!!
un film d emilioane!!1actori de milioane!!!supeeer!! l-am vazut de 3 ori si tot l-as mai vedea!!
mada90 pe 11 Aprilie 2010 19:59
distributie excelenta...scenariu cam slabut...si enervanta partea cu cameramanu' care parca fuge dupa actori..si da senzatia de cv gen reality show
sik54 pe 21 Ianuarie 2010 21:41
Nu mi s-a parut extraordinar si nu mi-a lasat cine stie ce impresie.Johnny Depp a jucat bine,ca de obicei,dar filmul e cam anost si cam lung.
Marakanu pe 15 Ianuarie 2010 22:06
public enemies
Cei doi actori principali au jucat roluri foarte bune.Povestea nu este foarte dezvoltata, totusi este un film ce merita atentie.
Awp3Lory pe 31 August 2010 18:27
Mie mi-a placut filmul......bineinteles johnny depp e the best:).....merita vazut mai ales de cei care joaka MAFIA:).....deci recomand!!!!
0 2
Rey-Mysterio pe 24 Aprilie 2010 19:18
alex
Un film bun cu un actor foarte bun. Daca stam sa ne gandin de la un pirat exceptional la un mafiot pericus este o diferenta si o calitate foarte buna deoarece poti sa te schimb atat de mult
0 2
robbiex2 pe 19 Septembrie 2010 16:23
Tocmai ce l`am terminat de vizionat.Superb film...frumoase vremuri, actori de exceptie si actiune clasica!un Scarface al bancilor este Johnny Depp in filmul asta!Ciudat sau binevenit este faptul ca ultimele doua filme vizionate, anume Public Enemies si Orphan, in ambele filme apare cuvantul Romania.e de bine sau de rau?Oricum ma bucur ca asteptarea a fost pe masura desi...finalul este mai lacrimogen, eroic sau drept.Recomand filmul persoanelor care le au cu filemele.Nu ma asteptam sa apara in 2009 un asa film, ma bucur ca m`am inselat.Mi`a placut si coloana sonora, chiar chilleanu'.
0 4
Go 1 2 3