Love, Simon

(2018)

Cu drag, Simon

Poster Love, Simon Postere Love, Simon

Sinopsis Love, Simon

Mai mult
Love, Simon RO

Bazat pe aclamatul roman al autoarei Becky Albertalli, Love, Simon (2018) este o poveste despre călătoria palpitantă și tulburătoare de a te găsi și de a te îndrăgosti. Toată lumea merită o mare poveste de dragoste. Dar pentru Simon Spier, un adolescent de șaptesprezece ani, este puțin mai complicat: el este pe punctul de a-i spune familiei și prietenilor săi că este homosexual și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online. Într-o zi, unul dintre e-mail-urile lui ajunge pe…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Szeretettel, Simon
  • Simon vs. the Homo Sapiens Agenda

Produs de

Fox 2000 Pictures

Distribuitorul international

20th Century Fox

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Box office Love, Simon

Weekend premieră (18.06.2018)
  • Loc 8
  • Spectatori 4.168
  • Încasări (RON) 80.413,68
Total
  • Spectatori 14.697
  • Încasări (RON) 262.576,00
  • Încasări (USD) 65.655,92

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
FlorinRadu pe 07 Iunie 2018 13:25
Nu obisnuiesc sa comentez pe site-uri, si cu atat mai putin sa intru in polemici cu necunoscuti, pentru ca e de-a dreptul inutil, dar notele de pe IMDb si Cinemagia ale acestui film ne demonstreaza in ce hal a ajuns planeta pe care fiintam.

Sunt foarte tolerant si pot sa inteleg multe lucruri, ca de exemplu minoritatile sexuale, religiile sau etniile si nu am nimic impotriva nimanui si ii tratez in mod egal ca si pe ceilalti care nu fac parte din aceste categorii, dar ceea ce fac americanii de cativa ani e de-a dreptul vomitiv si strigator la cer.

Propaganda asta LGBT a devenit insuportabila. Ni se transmite prin orice metode si in toate mediile posibile ca a fi gay e o mandrie, ca e super cool si asa mai departe. E treaba lor cum sunt si ce fac cu vietile lor, dar oare acesti "oameni moderni" nu se gandesc cat rau pot face unor adolescenti care, din varii… citeşte

19 18
lolozilla pe 10 iunie 2018 12:21
Daca tu crezi ca cineva ajunge gay doar fiindca e respins de vreo fata, inseamna ca citesti doar cancanuri. Ei sunt asa, nu devin, nu se trateaza, nu se influenteaza, nu ai ce sa le faci. Si nu fac nimic rau. Singura solutie e sa te impaci cu ideea si sa nu-i mai tratezi ca pe oameni de rangul 2. Nu se fac filme fiindca ar fi super cool, se fac filme fiindca exista o problema cu discriminarea, si pana dispare aceasta problema, ea va fi abordata. Nu exista nici un motiv pentru care ar trebui sa se ascunda mai mult decat se ascund cuplurile normale, in afara ca nu iti place tie.
vsM pe 10 septembrie 2018 22:00
Modul de exprimare, dispretul si jignirile ce le aduci tuturor celor care nu impartasesc aceeasi gandire ca tine spune multe despre nivelul tau. Nu esti o persoana cu care se poate discuta, intelegi doar ce iti convine si la ce nu ai argumente vii cu "mai intereseaza-te" sau din nou o dam in "religia ti-a lasat dogme in cap". Nu ma prezint in fata ta ca la judecatorie, tu nu insemni nimic pentru mine, motivul pentru care am spus ca sunt ateu la incepu a fost pentru ca mi s-a parut mai simplu sa scot ideea asta din schema, deoarece nu isi are rostul (la tine vad ca este un punct de baza in sustinerea propagandei tale). Cat despre povestile cu Freud...nu mai zic nimic...esti suprem :)) Bafta in viata, o sa ai nevoie!
xerses pe 03 Iunie 2018 18:15
Un film bine facut, care demonstreaza cat de greu este sa te dezvalui oamenilor asa cum nu stiau ca ai putea fi.Impresionanat!
16 8
lolozilla pe 03 Iunie 2018 00:07
M-am uitat la film fara sa stiu nimic despre el. Cand s-a dezvaluit despre ce e vorba, am zis "inca un film cu gay"... Nu am nimic cu ei, dar nu aveam chef de niste SJW tras de par. Totusi, manat de nota mare, i-am dat o sansa. Si nu regret. Nu e chiar tras de par, in sensul ca probabil majoritatea celor ca el se gasesc in acea situatie de viata dubla. Filmul devine destul de emotionant, dialogurile nu sunt rele, iar coloana sonora e bestiala.
8 10
perne-tari pe 22 Iunie 2018 14:35
Ma intristeaza sa vad atatea review-uri negative date pe nedrept. Uite o sugestie, daca nu-ti convine tema acestui film, nu te uita la el, destul de simplu, nu? Totusi, nu cred ca acest sfat e folositor pentru cei care nici nu s-au obosit sa vada filmul si doar au observat cuvantul "homosexual" in descriere si gata s-au scandalizat. Ideea asta de "propaganda" e stupida, nu te forteaza nimeni sa sustii comunitatea lgbt. Cum si pe tine te-ar bucura sa te regasesti intr-un personaj de pe marile ecrane, asa si noua ne prinde bine sa avem astfel de reprezentari pozitive in media.
Acum, revenind la filmul in sine, nu e ceva super mind blowing, dar e captivant, si dulce si le da un strop de incredere copiilor care se afla in aceeasi situatie ca Simon, il recomand.

6 5
dannnnn pe 22 Iunie 2018 15:58
Aceeași problemă. Ipocrizia
Și ca să vedeți și aici lumea are probleme cu faptul că este vorba despre homosexuali și o tot țin pe a lor cu propaganda homosexuală. Numai că aici nu mai pot comenta cum au făcut la ''Call me by your name'' despre faptul că este diferența mare de vârstă și tot felul, ci s-au luat pur și simplu de faptul că sunt băieți. Acești oameni probabil nu s-au săturat de comediile clișeeice și uneori chiar fără bun simț în ele, cu tot felul de glume scârboase și în care normal, este vorba de un cuplu straight, cupluri, orgii, adultere, incesturi și așa mai departe, asta e acceptabil, dar când se uită la un film cu 2 persoane de același sex deodată totul li se pare scârbos, exagerat, propagandă gay. Plus că pe aici comentează tot felul de oameni care după părerea mea nu și-au luat pastilele la timp, poate se simte nenea, numele lui rimează cu ''escu''.… citeşte
6 6
nathalie_dinu pe 15 Iulie 2018 22:25
Iubirea dintre doi oameni fericiti, ar trebui sa va umple inimile de bucurie, nu de ura
Celor care spun ca scopul omului este acela de a se reproduce si de aceea trebuie huliti homosexualii, le spun ca scopul omului este acela de iubi.

Celor care spun ca homosexualii sunt un pericol le spun ca acestia sunt oameni ca noi, nu au coarne in frunte.
Celor care spun ca sunt aberatii ale naturii le spun ca unele dintre cele mai frumoase creatii ale naturii sunt aberante.
Celor care detesta negrii, homosexualii, evreii, femeile, chinezii etc le spun ca pretuirea altor persoane denota nivelul de pretuire pe care il acordam propriei fiinte.

5 4
dannnnn pe 16 iulie 2018 09:41
Era vorba aia, dacă te deranjează căsătoria între homosexuali atunci unul dintre voi este gay, something like that, sper să nu te ia și pe tine Șerban să te întrebe de sănătate, mie mi-a umplu inbox-ul.
dannnnn pe 16 iulie 2018 11:57
''If homosexuality can affect your marriage, then one of you is gay''
IntrusiveWasp pe 29 Iunie 2018 13:51
Un film minunat!
Parca prea multe comentarii de la oameni cu prejudecati, si nu suficiente comentarii obiective.
A fost foarte frumos, iar povestea sa cu adevarat captivanta! Recunosc insa ca parerea mea ar putea fi putin subiectiva; ma bucura enorm insasi faptul ca am putut viziona impreuna cu prietenii un film in care ne putem regasi.

Homofobii sa faca bine sa isi vada de viata lor si sa ne lase pe noi in pace.

5 4
borisvultur pe 24 Iunie 2018 22:41
„Nu-ți mai ține respirația!”
Așa îi spune mama băiatului Simon. Adică...fii tu însuți. Iată, nici la americani drumul spre toleranță nu e ușor. Se vede din film. Nu cred că mesajul e „fiți gay”, ci „dacă sunteți gay, nu vă sinucideți, acceptați-vă!” Care tânăr normal, cu structură hetero, ar trece la hărțuieli cotidiene (cum afirmă unii...) de dragul...modei...??? Mărul va face mereu mere.
4 4
eedy pe 24 Iunie 2018 20:56
Exceptional film,unul din cele mai bune ale anului ...Primatele care spun ca e propaganda homosexuala sau alte asemenea imbecilitati sunt rugate sa coboare din copaci sau sa iasa din pesteri...
4 4
Gabby321 pe 14 Iunie 2018 23:21
filmele cu gay nu-mi plac absolut deloc dar acesta este construit bine si nu te plictiseste.
4 4
andystarx pe 09 Decembrie 2018 02:06
Nota 4/10
Sincer fără supărare, indiferent de ce opinie au alții, acest film și filmele cu gay, nu au cum sa ma atingă, în nici un fel, și a fost unul și cu Sean Penn, un actor mare, dar dacă ești hetero, e normal sa ți se para scârbos, repet nu am nimic cu nimeni, fiecare e liber sa facă ce dorește, dar filmul este un pic cam lung și s au tot făcute filme pe subiectul asta, ar fi cazul sa se spuna stop!
4 7
user-5cfd3bc7740ca pe 04 Iulie 2019 08:05
Unu dintre cele mai bune filme din 2018 , ignorați comentariile negative ale unor javre împuțite
3 1
nico_nicolle pe 23 Iunie 2018 13:03
Florin Radu eu sunt de aceeași părere ca și tine...nu au nici un drept să asocieze noțiunea că ești cool daca ești altfel...e o manipulare a unor oameni încă în formare.
3 8
serban_ionescu pe 29 iunie 2018 17:50
De acord !
rocsyh pe 06 Iulie 2019 00:10
Sunt neutra în ceea ce privește sexualitatea fiecăruia, dar filmul chiar nu mi s-a părut vreo propagandă. Ba chiar nu a avut scene penibile.
O poveste ok, bine regizata de la un cap la altul. Chiar m-a ținut în fața ecranului.

2 1
Elu pe 10 Septembrie 2018 01:35
E vorba de acceptare!
Dragi oameni, cei care sustineti minoritatea LGBT... stiu ca e greu sa rezisti presiuni din afara, sa rezisti prejudecatilor...dar de ce nu e sa privim obiectiv viata... asta e telul nostru...? sa ne schimbam intrebuintarea? daca e sa privim toate lucrurile isi au intrebuintarea lor, in aceasta lume... asta cu sexele hetero credeti ca e la intamplare? asa ca vor unii religiosi? nu! asa am fost creati! PRIVITI! Deschideti-va ochii! V-a recomand un om de stinta roman VIRGILIU GHEORGHE are multe studii despre homosexuali si cred ca va poate ajuta... urmariti-l, contactati-l.
2 3

Spune-ţi părerea despre Love, Simon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Love, Simon
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells