Articole Over Her Dead Body

(2008)

Numai peste cadavrul ei

Despre actori

Eva Longoria Parker (Kate)

Pe Eva Longoria Parker o stim din foarte cunoscutul serial “Neveste Disperate”, nominalizata la Golden Globe si castigatoare a premiului ALMA, Eva este una dintre cele mai frumoase femei conform revistei Maxim. Este reprezentanta L’oreal in intreaga lume. Pe platourile de filmare Eva si-a imprumutat vocea alaturi de Charlie Sheen, Wayne Brady si Hilary Duff pentru filmul animat produs de Lions Gate “Foodfight!”, unde o interpreteaza pe “Lady X”. Pentru moment joaca alaturi de Rob Corddry si Jason Biggs in filmul independent “Lower Learning”, in regia lui Mark Lafferty. Am mai putut-o vedea in “The Sentinel” alaturi de Michael Douglas, Kiefer Sutherland si Kim Basinger, precum si in filmul “Harsh Times” cu actorii Chritian Bale si Freddie Rodriguez, in regia lui David Ayer.


Paul Rudd (Henry)

L-am putut vedea de curand in “Knocked Up” alaturi de Seth Rogen si Leslie Mann, in regia lui Judd Apatow. Il vom vedea in curand in productia DreamWorks “ILove You Man” avandu-l ca partener pe Jason Segel. Alte roluri: “The 40 Year Old Virgin”, “The Ten” unde a fost si producatorul filmului, “Night at the Museum”, “Diggers”, “Reno 911”, “The Cider House Rules”.


Lake Bell (Ashley)

Este vazuta ca una dintre marile sperante ale Hollywood-ului, avand studiile unei prestigioase scoli de actorie, The Rose Bruford College of Speech and Drama. O vom putea vedea alaturi de Colin Farrel si Edward Norton, in filmul “Pride and Glory”. De curand am vazut-o alaturi de Cameron Diaz si Ashton Kutcher in “What Happens in Vegas”.

Sinopsis
jinglebells