Mi gorda bella

(2002) - Serial TV

Valentina, grăsuța mea frumoasă

Poster Mi gorda bella Postere Mi gorda bella

Sinopsis Mi gorda bella

Mai mult

Frumoasa și amuzanta poveste a unei grăsuțe ce reușește să-i cucerească inima unui super bărbat. Pentru prima dată într-o telenovelă, protagonista este grasă, ea nu are măsurile ideale tipice celor ce joacă în producțiile latine. Așa cum Betty era o fată urâtă, dar deșteaptă, așa și Valentina, deși nu are o înfățișare neplăcută, are totuși multe kilograme în plus.

Valentina Villanueva Lanz (Natalia Streignard) este o tânără dulce, care este îndrăgită de toți cei care o cunosc.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: my_deep_pearl
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Natalia Streignard Natalia Streignard Valentina Villanueva Lanz / Bella de la Rosa Norkys Batista Norkys Batista Chiquinquirá Lorenz Rivero (unknown episodes) Dennis Velasco Dennis Velasco  Vicente (9 episodes, 2007)
Juan Pablo Raba Juan Pablo Raba Orestes Villanueva Mercouri Hilda Abrahamz Hilda Abrahamz Olimpia Mercouri de Villanueva Marianela González Marianela González  Pandora Villanueva Mercouri (5 episodes, 2007)
Emma Rabbe Emma Rabbe  Tza Tza Lanz (Sása) (6 episodes, 2007) Aileen Celeste Aileen Celeste  Ariadna Villanueva Mercouri (6 episodes, 2007) Luciano D'Alessandro Luciano D'Alessandro  Román Fonseca (5 episodes, 2007)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Venezuela

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Andra Dusa pe 07 Aprilie 2006 17:44
dupa parerea mea a fost cea mai buna telenovela mi a intrat la suflet m am indragostit de aceasta telenovela
2 0
user-626118ceeca41 pe 22 Aprilie 2022 17:58
Câte amintiri frumoase am cu acesta telenovela.. Actorii sunt foarte buni, expresivi și cred ca în ziua de azi lipsește cu desăvârșire pasiunea, dăruirea... acum telenovele nu mai au același farmec!! Norkis și Jeronimo au avut o chimie extraordinara, dar din păcate nu au mai jucat împreună.
1 0
Biris Ariadna Marina Geor pe 21 Iulie 2005 23:19
Eu zic ca telenovela a avut succes,iar mai bine rula de doua ori pe saptamana ,sambata si duminica pentru ca eu sunt la scoala si nu vin numai la 18:00.
1 0
Mateias Paula pe 30 Iunie 2005 14:23
Este cea mai draguta si interesanta telenovela pe care am vazut-o.Bine, trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult de actorul principal, Juan Pablo Raba si de Natalia Streignard.Toti sunt foarte draguti
1 0

Spune-ţi părerea despre Mi gorda bella

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells