Lilies of the Field

(1963)

Crinii câmpului

Poster Lilies of the Field Postere Lilies of the Field

Sinopsis Lilies of the Field

Homer, un constructor somer, ajunge intamplator la o ferma administrata de un grup de calugarite est-europene, aflata undeva in desert. Capul calugaritelor, Maica Maria, incepe sa creada ca Homer a fost trimis de insusi Dumnezeu, pentru a construi biserica pe care calugaritele si-o doreau atat de mult.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, 2 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, 4 premii şi o nominalizare Berlin
Vezi toate premiile
Sidney Poitier Sidney Poitier Homer Smith Lilia Skala Lilia Skala maica Maria Bobby Driscoll Bobby Driscoll
Ralph Nelson Ralph Nelson dl. Ashton Stanley Adams Stanley Adams Juan Francesca Jarvis Francesca Jarvis sora Albertine
Dan Frazer Dan Frazer părintele Murphy Isa Crino Isa Crino sora Agnes Pamela Branch Pamela Branch sora Elizabeth
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Rainbow Productions Inc.

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 05 Septembrie 2011 00:30
Amen
Iata-l pe Sidney Potier, tanar, intr-un film foarte foarte usurel, in care exista doar un conflict intre bine si foarte bine, in care triumfa... foarte binele..
Maniera de joc tributara scolii de actorie a anilor 60, cu gesturi tipice, evidente, pronuntate, sustinute de muzica duioasa de orchestra practic scot in evidenta calitatea interpretarii lui Sidney Potier, de departe mai matura, insa fara a distona cu atmosfera generala. Prin umrare, desi Lilies of the Field este - sa recunoastem - un film foarte desuet, Sidney Potier straluceste. Sau sa zicem ca asa cum Homer Smith a construit capela, asa a reusit Sidney Potier sa ridice practic singur acest film...

5 0
inuka pe 30 Ianuarie 2011 14:28
sidney poitier
primul Oscar pentru un actor de culoare intr-un rol principal,
3 3
cosmin_kedii pe 26 August 2013 12:23
Minunat în calitate de locuri de muncă Sidney Poitier, care a dezvăluit caracterul său perfect.Filmul a fost distins cu "Oscar" pentru cel mai bun actor (Sidney Poitier) si a fost nominalizat din nou la 4 categorii (de film, actrita (Lilia Skala), scenariu adaptat, cinematografie (filme alb / negru))
1 2
Vegetarian pe 10 Ianuarie 2013 11:33
Interesanta motivatia personala a unui mexican din filmu asta - Juan ,
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
citeşte

1 2
CANTALUP pe 11 ianuarie 2013 14:37
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
Tyybi1 pe 05 Ianuarie 2013 19:32
1963: Nu ma asteptam sa fie asa de bun in ciuda aspectului (alb-negru). Sidney a interpretat nereprosabil. Merita vizionat ! Din partea mea merita un mare 10 !
1 2
andrei_oarga pe 12 Septembrie 2022 19:48
Un film superb si înduioșător,Sidney Poitier excepțional,recompensat cu un Oscar binemeritat,dar si ceilalti actori au făcut o treaba buna,obligatoriu de vazut pentru orice cinefil!
0 0
Iulidesprefilme pe 26 Aprilie 2019 15:16
Un titlu frumos pentru un film sensibil, în care Sidney Poitiers face un rol remarcabil pentru care este recompensat cu premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor al anului 1963...
0 0

Spune-ţi părerea despre Lilies of the Field

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Lilies of the Field
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells