Păreri Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

(2004)

Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite

Ordonează după
Cristi Weed pe 20 Mai 2008 09:18
Filmul este bun dak uiti de efecte sau de celelalte prostii , gen glumele proaste facute de Jim Carrey !

In primul rand acest film este drama celor 3 copii , care raman orfani si sunt vanati de un unchi dement dornic sa puna mana pe bani !

In al doilea rand din el reies mai multe invataturi , cum ar fi : sa iti iubesti aproapele si chestii de genul .

Nu e un film prost dak faceti abstractie de glumele proaste si de S.F. prezent !

0 4
Nicholaus Olahus pe 27 Decembrie 2008 23:34
Am pierdut timpul degeaba uitandu/ma la el...o fantezie...o poveste pentru copii pana in 10 ani...elogiiile sofisticate aduse siâunt penibile...prefer un film pe acelasi subiect dar inspirat din fapte adevarate...nu bazaconii.
0 5
OrezuCucurez pe 22 octombrie 2024 20:10
Știu că ai scris recenzia asta acum 16 ani, dar tot simt nevoia să-ți spun că ce ai scris este absurd. Fipmul clar este un film de fantezie pentru copiii, nu înțeleg cum de te așteptai la un film matur și realistic. Trebuia să te documentezi mai mult înainte să-l vezi
Tarcan Tiberiu pe 10 Iulie 2005 01:08
Desene Animate cu Jim Carrey, filme fara sens,bani cheltuiti degeaba.
nota 1 din oficiu, in rest nimic.

0 5
FreakDoll pe 09 Iulie 2009 03:41
Nu m`a impresionat , dar Jim isi joaca rolul cat poate el de bine , in conditiile date , si e genial , ca de obicei .
0 6
Go 1 2