Inspector George Gently

(2007) - Serial TV

Inspectorul George Gently

Poster Inspector George Gently Postere Inspector George Gently

Sinopsis Inspector George Gently

Mai mult

Inspector George Gently” (2007), este un serial britanic produs de Company Pictures pentru BBC și inspirat de seria de romane „Inspector Gently”, scrisă de Alan Hunter. George Gently (Martin Shaw), inspector al Scotland Yard reputat pentru integritatea sa, tocmai și-a pierdut soția într-un accident suspect de mașină și se gândește că poate ar fi vremea să se pensioneze. Moartea partenerei de viață nu îi dă însă pace și bănuielile sale se îndreaptă către Joe Webster (Phil…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Se difuzează la TV.
Epic Drama
Luni, 13 Mai 15:50
Marţi, 14 Mai 10:40 …
Miercuri, 15 Mai 10:45
Galaxy4
Sâmbătă, 18 Mai 13:45
Duminică, 19 Mai 15:45
Luni, 20 Mai 13:45

Caseta tehnică

Produs de

British Broadcasting Corporation (BBC)

Distribuitorul international

British Broadcasting Corporation (BBC)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
silvia.n pe 15 Mai 2023 07:43
serial f bun,programarea pe postul epic drama fara nici o logica
Ca cea mai mare parte a serialelor englezestesti, de orice fel, este f bine realizat:actori,atmosfera perioadei in care se petrece actiunea,muzica aleasa,etc.Dar ce pacat!Nu inteleg cum postul Epic drama nu a reusit sa prezinte episoadelel in ordine cronologica, astfel incit sa reusim sa le tinem socoteala, sa ne asiguram ca le-am vazut pe toate.E adevarat ca subiectele episoadelor nu au legatura intre ele, dar ti se propune sa vezi acelasi episod de mai multe ori, in timp ce altele nici nu au fost difuzate.De ex la Endevour, episoadele au fost transmise in ordine succesiva.E vorba de respect fata de iubitorii genului,de normalitate.
0 0
IoanaMunteanu pe 21 Aprilie 2023 19:49
Ar fi fost minunat dacă nu-l politizau în mod stupid, mai ales către sfîrșit. Sigur, americanii trebuie să fie rău văzuți, problematica de gen a vremii noastre trebuie să se regăsească în orice film polițist, stînga trebuia să iasă bine orice ar fi etc.
0 0
user-5d3ef54151b3f pe 18 Aprilie 2023 18:09
george2017 alias jorj saptishpe - comentariu de kkt.
0 0
blacksea_rider pe 14 Aprilie 2023 23:18
Serie de exceptie !
Inspector George Gently” (2007), este un serial britanic produs de Company Pictures pentru BBC și inspirat de seria de romane „Inspector Gently”, scrisă de Alan Hunter.George Gently (Martin Shaw), inspector al Scotland Yard reputat pentru integritatea sa, tocmai și-a pierdut soția într-un accident suspect de mașină și se gândește că poate ar fi vremea să se pensioneze.Moartea partenerei de viață nu îi dă însă pace și bănuielile sale se îndreaptă către Joe Webster (Phil Davis), un gangster cunoscut. Când află că acesta merge la înmormântarea unei alte victime în nordul țării, Gently își amână planul de pensionare, își cere transferul și devine inspectorul-șef al regiunii Northumberland, un loc plin de dealuri sălbatice și de lacuri.
Planul inițial este ca aceasta să fie ultima anchetă rezolvată și apoi să se stabilească aici,… citeşte

0 0
Rose pe 17 Ianuarie 2023 08:44
Serial englezesc foarte bun, actori care își interpretează rolurile cu profesionalism, nu înțeleg de ce este clasificat drept comedie! Dramă, da, însă în nici într-un caz comedie!
0 0
george2017 pe 3 februarie 2023 23:39
comedie ptr ca fac mishto de noi difuzand-ul cum vor ei si asa dureaza pana la calendrele grecesti si tot nu apuci sfarsitul serialului! iti doresc succes si mai ales rabdare!
Rose pe 4 februarie 2023 11:15
Era vorba despre serialul în sine, nu despre atitudinea celor care îl difuzează....Nu duc lipsă de răbdare, mai ales când este vorba de un serial bun, și chiar nu mă deranjează să vizionez din nou episoadele, mai ales la un serial polițist. Așa observ mai bine toate detaliile.
Mavros2020 pe 11 Martie 2023 17:21
Serial bunicel, in stilul politist clasic british. Ca si in Endeavour sau Grantchester, 2 personaje diferite ca varsta si stil de viata, antinomice chiar, sunt reunite într'un cuplu care functioneaza sub acelasi crez : domnia dreptatii si a justitiei chiar mai presus de lege. Pacat ca e difuzat in dezordine. Pe DigiOnline serialul e in streaming doar pana la sezonul 4 inclusiv.
0 1
george2017 pe 03 Februarie 2023 23:37
o tampenie
o fi el bun dar cum faceti din serial varza nu mai urmaresc porcaria asta de program. vax epic drama! cand voi gasi serialul tot an sa-l vad de acolo dar stiu ca macar vad cap-coada in 20, 30,..... 50 zile dar macar la rand. cred ca de vina sunt si producatorii ca accepta o asemenea porcarie!
0 2

Spune-ţi părerea despre Inspector George Gently

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Inspector George Gently
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells