Long Weekend

(2021)

Un weekend lung

Poster Long Weekend Poster Long Weekend

Sinopsis Long Weekend

Long Weekend

Când ghinionistul Bart o întâlnește întâmplător pe misterioasa Vienna, cei doi se îndrăgostesc imediat. Un weekend de curtare duce la revelații neașteptate, dar secretele pe care le au pot fie să le distrugă relația, fie să le ofere un nou început.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

Fifty Seventh Street Productions

Distribuitorul international

Stage 6 Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5fef8a113648c pe 07 Ianuarie 2022 22:45
Neașteptat de frumos! Un film cum nu am mai văzut de o vreme bună! Nu sunt fan al filmelor romantice dar ăsta chiar este un film de văzut! Are tot ce vrei, un film de dragoste care nu plictisește nicio secundă din cele 91 de minute și care te ține captat de poveste până la final transmițând emoții intense, dar și cu o bună porție de umor, filmul fiind pe alocuri o comedie desăvârșită, iar pentru iubitorii de SF, regăsim presărat și puțin caracter științifico-fantastic dar cât se poate de rațional. Concluzia: un film deosebit, extrem de plăcut de urmărit, care te face să râzi, să te bucuri nespus că ai ales să-l vezi și poate, de ce nu, să îți lăcrimeze ochii.
0 0
elianna pe 20 Iulie 2021 15:23
Doi tineri se indragostesc si traiesc o povestea frumoasa dar prea scurta. Atat de scurta incat eroul principal ajunge sa creada ca a fost doar imaginatie. Nu am descoperit chimia dintre actori, din pacate, ceea ce era important fiindca filmul se bazeaza aproape exclusiv pe ei doi.
0 0
Dragos.87 pe 05 Iulie 2021 18:08
Foarte bun si sentimental..
Este un film simplist la prima vedere dar atat de profund sentimental..Filmul reflecta trairile si exteriorizarea sentimentelor iar cand realitatea devine brusc anosta iti dai seama de profunzimea si valoarea lor..Mi-a placut enorm,cei doi adolescenti au o foarte buna prestatie,il recomand tuturor mai ales pe timp de noapte..va fi mult mai atractiv din toate punctele de vedere..
0 1

Spune-ţi părerea despre Long Weekend

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells