Articole Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

(2009)

Păcatele unui polițist - Ultimul apel: New Orleans

Despre realizatori

WERNER HERZOG – regizor

Werner Herzog (numele său adevărat este Werner H. Stipec) s-a născut la Munchen pe 5 septembrie 1942. A crescut într-un sătuc îndepărtat din Bavaria unde, în copilărie, nu a văzut niciun film, nu a avut televizor și nici telefon.

A început să călătorească pe la 14 ani și a dat prima dată un telefon la 17 ani. În timpul liceului, a lucrat de noapte, ca sudor, într-o oțelărie, ca să poată face filme și a reușit să facă primul lui film la 19 ani, în 1961.

De atunci, a produs, scris și regizat peste 50 de filme și a apărut ca actor în câteva dintre ele. Herzog a publicat zece volume de proză și a regizat mai multe spectacole de operă.

William Finkelstein- scenariu

William Finkelstein a scris și produs mai multe episoade din serialele de televiziune „LA Law”, „Civil Wars”, „NYPD BLUE”, „BROOKLYN SOUTH”. Locuiește în New York City.

Elliot Rosenblatt – producător executiv

Elliot Lewis Rosenblatt are o carieră prolifică și foarte variată. A intrat în industria de cinema după ce a absolvit școala de film de la Hunter College din New York City. După o experiență de 12 ani de regizor secund pentru „Stand and Deliver”, „I’m Gonna Git You Sucka” a produs primul său film „The Burrower” în 1991. De atunci, Elliot a produs 15 filme pentru marele ecran și 3 filme de televiziune printre care „The Case”, „Grace of My Heart”, „Don’t Look Back”, „Meet Wally Sparks”, „Dear and Loathing in Las Vegas”, „The Runner”, „Joy Luck Club”, „The Prime Gig”, „The Cooler”, „Never Die Alone” și „The Woods”.

JILL NEWELL – costume

Jill Newell este de origine din Midwest și a creat costume atât în SUA cât și în străinătate. A semnat vestimentația din „Raising Victor Vargas”, „SherryBaby” și „Untertow” de David Gordon Green. A lucrat cu Philip Seymour Hoffman în „Love Liza”.

Prezentare
Film - Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

(2009)
Păcatele unui polițist - Ultimul apel: New Orleans
7.1 512 voturi 53 păreri
jinglebells