Totul despre fetele cu pistoale, în costume de baie, din Spring Breakers

de Cinemagia în 4 Apr 2013
Spring Breakers rulează de vineri, 5 aprilie, în cinematografele din 15 oraşe ale ţării.

Patru adolescente sexy, prietene din copilărie, jucate de Selena GomezVanessa HudgensAshley Benson şi Rachel Korine îşi doresc să plece într-o vacanţă de primăvară de neuitat. Pentru a obţine banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar începutul… După o petrecere deocheată într-o cameră de hotel, fetele sunt arestate şi condamnate la închisoare. Mahmure şi îmbrăcate doar în costumele de baie, ele apar în faţa judecătorului, care le eliberează în mod neaşteptat ca urmare a cauţiunii depuse de Alien (interpretat de James Franco), un gangster local care le ia sub aripa sa ocrotitoare şi le duce în cea mai aventuroasă vacanţă din viaţa lor.

Iată cum le descrie Vanessa Hudgens: "fetele acestea sunt hotărâte să meargă până la capăt ca să obţină ce vor.

Ca femei, sunt conştiente că sunt atrăgătoare şi că asta reprezintă o forţă şi sunt convinse că, dacă se arată suficient de dure şi voluntare, lumea le va lua în serios.

Împreună, ele cred că pot cuceri lumea".

Dur în aparenţă, Alien ascunde o latură sensibilă care le cucereşte pe fete, care îl vor urma în locuri şi situaţii pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată. Regizorul Harmony Korine a pornit în scrierea scenariului de la imaginea unor fete cu pistoale, în costume de baie. "M-am întrebat unde ai putea întâlni aşa ceva? Singurul răspuns care mi-a venit a fost Vacanţa de primăvară. Aceasta a fost ideea iniţială, care apoi s-a transformat în ceva mai sumbru şi mai periculos", a spus Korine.

Iată cum le descrie Vanessa Hudgens pe cele patru fete protagoniste: "fetele acestea sunt hotărâte să meargă până la capăt ca să obţină ce vor. Ca femei, sunt conştiente că sunt atrăgătoare şi că asta reprezintă o forţă şi sunt convinse că, dacă se arată suficient de dure şi voluntare, lumea le va lua în serios. Împreună, ele cred că pot cuceri lumea".

Selena Gomez este descrisă ca singura persoană morală dintre cele patru prietene, numele personajului ei fiind Faith. Vanessa Hudgens, pe de altă parte, este Candy. "Sub aparenţa dură ascunde o dulceaţă, o ingenuitate de fetiţă - aşa sunt şi eu. În sinea mea, mă bucur ca un copil de orice, chiar dacă afişez un zâmbet sumbru", spuneVanessa Hudgens despre personajul ei şi asemănările cu propria persoană. Ashley Benson, pe care o ştim din serialul Pretty Little Liars, este Brit. "Este o fată care a crescut într-un oraş de provincie şi care nu vrea să fie ca toată lumea. Cred că acesta este motivul pentru care intră în bucluc - îşi doreşte să iasă din rutină cu orice preţ. Se simte sufocată şi ar face orice ca să fie fericită. Când îl întâlneşte pe Alien, este fascinată de el, deoarece are bani şi tot ceea ce visase ea vreodată. De aceea, e amuzată de ideea de a-şi petrece vacanţa de primăvară cu el şi cu toţi acei oameni ciudaţi. E o experienţă pe care n-a mai avut-o până acum. Este o fată care ştie ce vrea şi cu adevărat liberă". Rachel Korine, soţia regizorului, este Cotty. De şi în vârstă de 27 de ani, joacă o adolescentă, întregind grupul de fete obraznice al distribuţiei.

Spring Breakers rulează de vineri, 5 aprilie, în cinematografele din 15 oraşe ale ţării.

Exploreaza subiecte similare:

Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine, James Franco, Spring Breakers, Harmony Korine

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 4 aprilie 2013 11:52
O sa vad si eu filmul . Dezmat cu foste printese Disney .
Sayko pe 4 aprilie 2013 13:58
Mai lipsea Miley Cyrus...
Chelbos pe 4 aprilie 2013 22:43
asa se intampla de obicei cu actorii care sunt obisnuiti cu banii de mici. fac ceva si isi strica toata imaginea. ori se drogheaza, ori beau, ori se destrabaleaza:)) cred ca am sa pun poza din titlu ca wallpaper la pc. e prea tare:))
cosmin742000 pe 4 aprilie 2013 15:21
Vreau sa vad printesele disney cum joaca intr-un film ca un film . Miley Cirus lipseste , pentru simplul motiv ca intre ea si acotorie nu e nicio legatura.
Crynick pe 4 aprilie 2013 16:07
era culmea sa vina la Timisoara.Aici is aduse toate gunoaiele de filme
Ovidiu239 pe 4 aprilie 2013 16:15
Nu stiu de ce am eu impresia ca asta e un film prooost...
cosmin742000 pe 5 aprilie 2013 02:10
Ovidiu film prost nu are cum sa fie , Regizorul a facut doar filme ciudate dar de arta.Sa nu crezi ca e ceva gen hanna montana banana , sunt sigur ca foarte multi nu o sa inteleaga nimi din film :))
Chelbos pe 4 aprilie 2013 16:44
bune rau fetele astea :) dar nu am sa ma uit la film :))
Ovidiu239 pe 4 aprilie 2013 17:40
Excelenta decizie:)
Chelbos pe 5 aprilie 2013 00:53
e clar atunci. nu ma uit
brutalistic pe 4 aprilie 2013 17:50
yum yum :)
Ladybug09 pe 4 aprilie 2013 22:45
Mi se pare penibil filmul acesta chiar dinainte să îl văd. Pentru unele din actriţe, ca Selena şi Vanessa mi se pare un strigăt de disperare care încearcă să demonstreze, prin această imagine că nu sunt aşa de "inocente" cum le-a făcut Disney World să pară. Sunt şi alte genuri de filme sau modalităţi prin care să te afirmi, nu neapărat să te expui...Dar asta este mentalitatea celor de la Hollywood...
Sunt sigură că regizorul a avut o idee..ceva. Păcat că va atrage mai mult publicul masculin.

Han_Solo pe 5 aprilie 2013 07:49
Lol, toti adolescentii virgini de mai sus (sa nu dam exemple, sunt aia de au ce au cu filmu) se simt deranjati de acest film pentru ca ei considerea ca acest film le-a stricat imaginea acestor fete , imagine pe care acesti adolescenti virgini o foloseau atunci cand se masturbau.. Toti acesti virgini suparati, sunt pe punctul de a exploda de nervi/ciuda pentru ca in gandul lor, ei sperau ca printro minune a sortii, ei chiar au o sansa reala la aceste "printese".
99ioana99 pe 10 aprilie 2013 20:10
chestia asta cu "adolescentii virgini"...........o spui din propria experienta?
alex_il_fenomeno pe 3 mai 2013 12:36
Ramane de vazut cum va fi. Oricum, apreciabila ideea, chiar mi-a trezit interesul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells