The Matrix Resurrections s-ar fi făcut cu sau fără Wachowski, spune producătorul

de Marina Florea în 28 Dec 2021
The Matrix Resurrections rulează pe marile noastre ecrane

Într-un interviu recent cu Collider, producătorul Resurrections James McTeigue recunoaşte că Warner Bros. avea pregătit un alt regizor pentru The Matrix Resurrections. McTeigue a lucrat la toate patru filmele Matrix şi declară că, luând în calcul „potenţialul financiar” al unui al patrulea Matrix, „au existat mereu variante”. Totuşi, atunci când Lana Wachowski şi-a declarat disponibilitatea, studiourile au răspuns repede cu da, mai ales că avea sens ca regizorul initial să facă parte din echipă.

„Uite. Cred că atunci când ai o serie de filme cu acest potential financiar, întotdeauna sunt variante. Exact cum universul Marvel se repetă şi se regenerează, şi ai pe Spider-Man, sau pe Iron Man, sau pe Thor”, a declarat McTeigue. „Întotdeauna există potential de a actualiza aceste filme, pur şi simplu datorită posibilităţii de a face bani spunând noi povestiri. Nu ar trebui să spun că este un simplu gând financiar. Însă, da, au fost diverse variante pe masă, şi a rămas varianta care trebuie. Aşa că atunci când Lana s-a întors şi a spus: Uite, vreau să mai facem un film, desigur că s-a aprobat ca regizor pentru Matrix”.

De la premiera lui The Matrix Resurrections în sălile de cinema şi pe HBO Max, primirea din partea criticilor şi a fanilor a fost polarizată. Cu toate acestea, Warner Bros doreşte să menţină seria de filme în mişcare cu un al cincilea film şi Lana Wachowski să semneze în continuare regia, aşa cum confirmă CEO-ul studiourilor, Ann Sarnoff.

În The Matrix Resurrections joacă Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris şi Jonathan Groff.

Exploreaza subiecte similare:

The Matrix Resurrections, Lana Wachowski

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells