The Legend of Hercules: muşchi, efecte speciale şi cam atât

de Cinemagia în 31 Ian 2014
The Legend of Hercules are vineri premiera pe marile noastre ecrane

The Legend of Hercules are vineri premiera pe marile noastre ecrane, venind cu o desfăşurare de forţe, efecte speciale şi... muşchi. A.O. Scott, de la New York Times, scrie că „filmul oferă ceea ce promite: bărbaţi musculoşi în ţinute sumare, care se luptă şi care urlă, ca şi unele scene de bătălie prelucrate digital”.

După cum ştim, în rolul lui Hercule apare Kellan Lutz, jucând pe semizeul blond care trăieşte, asemenea lui Thor, o dramă de familie: mama sa, Alcmene (Roxanne McKee) îl adoră, fratele său mai mare, Iphicles (Liam Garrigan) îl dispreţuieşte, omul pe care îl consideră tatăl său, regele Amphitryon (Scott Adkins) nu are încredere în el.

„Cea mai mare parte a dialogului nu este remarcabilă, poate şi pentru a fi cu uşurinţă dublată pentru publicul global. Există şi strigăte de luptă, dar şi suspine, majoritatea lor datorită lui Hebe (Gaia Weiss), prinţesa cretana iubită de Hercule si făgăduită fratelui său”, continuă criticul american. „3D-ul este de la nivelul spectatorului. Din când în când, mai zboară săgeţi spre spectator, însă lucrurile se mişcă cel mai mult în interiorul ecranului: e vorba de trupuri, dar şi de confetti şi de o altă substanţă, ciudată, asemănătoare la consistenţă cu penele”, mai notează - într-o notă amuzată - criticul...

În Legenda lui Hercule, tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate. Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită.

Exploreaza subiecte similare:

The Legend of Hercules

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 31 ianuarie 2014 18:19
Nu cred ca merita osteneala nici sa il descarci de pe net,din cate am auzit este un film foarte prost,iar din trailer pare a fi o parodie,nu film.
spartacus pe 31 ianuarie 2014 19:08
Nici nu se compara cu varianta "Hercule" ce il va avea in rolul principal pe The Rock, ce va aparea in curand. Nu pui un asemenea film in care bagi o gramada de bani si efecte speciale pe spinarea unui tinerel fara nume, chiar dak a apucat sa joace intr-o serie de un succes discutabil (Twilight). Parerea mea.
HarlequinMonkey pe 31 ianuarie 2014 20:19
Si ala o sa fie o mare balarie de film.. ai sa vezi.
Nimicdinceparafi pe 31 ianuarie 2014 21:48
Don't shoot the actor,shoot the director...
danny987 pe 31 ianuarie 2014 21:12
Am vazut din el in avanpremiera..e un fel de Conan de acum vreo 2-3ani.Foarte slab..
yukkio pe 3 februarie 2014 00:38
m-a cam dezamagt
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2014 11:55
Adica tot ceea ce reprezinta imagine, si nu substanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells