The Flash o întrece pe Wonder Woman spre micul ecran

de Cristina Grigore în 31 Iul 2013
Un film The Flash se află încă în planurile Warner Bros., în regia lui Greg Berlanti

Recent lansatul zvon despre un film The Flash pe care îl pregătesc cei de la Warner Bros. a făcut ceva vâlvă printre fanii benzilor desenate, însă cei de la Deadline au aflat că proiectul se referă de fapt la un serial The Flash, care va rula pe postul TV american CW (aflat tot în portofoliul Warner).

Regia episodului pilot i-a revenit lui David Nutter, cel are a regizat și primele episoade din Arrow (unul dintre cele mai de succes seriale la CW) și din Smallville, dar și episoade din Game of Thrones, Homeland, The X-Files și Entourage.

”Planul nostru este să aducem pe micul ecran un personaj recurent și o poveste de origine pentru Dr. Barry Allen, pe care îl știm drept The Flash. Vrem să vedem cum va fi primită această poveste de origine”, a declarat președintele CW, Mark Pedowitz.

Pedowitz a mai specificat și că un mai vechi proiect al postului, serialul Wonder Woman, al cărui prim episod a primit numele Amazon, va fi amânat pentru o perioadă nedeterminată.

De povestea din The Flash se vor ocupa scenariștii Greg Berlanti și Andrew Kreisberg (Arrow). Se pare că personajul va fi prezentat în viitorul sezon al lui Arrow înainte de a apărea în propriul său serial TV.

Același Greg Berlanti a fost, se menționa într-un articol mai vechi al The Hollywood Reporter, numit la cârma unui film The Flash de către Warner Bros., aflat încă în lucru (el se va ocupa de asemenea de scenariu și producție) și care urmează să apară în 2016. Potrivit afirmațiilor lui Pedowitz însă, nu există nici un conflict între film și serialul TV anunțat.

Exploreaza subiecte similare:

David Nutter, Arrow, Smallville, Game of Thrones, Homeland, The X-Files, Entourage, The Flash, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 31 iulie 2013 11:10
sa vedem ce va iesi......
radu3455 pe 31 iulie 2013 11:48
interesant dar mai avem mult de asteptat
Cravan pe 31 iulie 2013 13:16
Ar fi tare sa vedem un serial cu The Flash.
Bayard pe 31 iulie 2013 15:45
The Flash era cel mai usor de ecranizat, un super-erou amuzant, poveste usor de facut, inamici interesanti..... daca nici macar astuia nu-i fac film barim celorlalti eroi care sunt mai necunoscuti, mai problematici: Martian Manhunter, Hawkman/girl, Wonder Woman... Uof, pai iau ca exemplu Arrow, un serial care e in cel mai bun caz mediocru??? plin de actori penibili??? Ok, e un plus ca e Nutter regizor, dar nu e suficient
catalinradcliffe pe 31 iulie 2013 16:48
mediocru esti TU!
Alex4Fun90 pe 31 iulie 2013 17:02
cataline fugi la final destination si lasa-ne
catalinradcliffe pe 31 iulie 2013 16:47
Daca iese la fel de bun ca Arrow e perfect! Chiar nu mai sunt seriale recente cu supereroi...
spartacus pe 31 iulie 2013 17:28
Ma bucur. Am vazut serialul din anii '90 si a fost unul chiar reusit. CIne nu l-a vazut il poate cauta si viziona. Oricum, nici nu exista comparatie cu prostia de Wonder Women. Parerea mea.
sicone pe 31 iulie 2013 19:03
bine ca nu il regizeaza nolan ca ar fi fost un emoflash
vladimir84 pe 31 iulie 2013 23:15
Nu stiu ce legatura poate avea cu Arrow, dar Flash este un supererou indragit si serialul sigur va avea succes.
Teddy-T pe 1 august 2013 01:21
:D Cand am citit titlu m.am gandit la un singur lucru "Barry Allen sau Wally West?" apoi am citit si articolu =)) .... Ma bucur ca apare ceva si cu Flash (pacat ca avem de asteptat ceva tp)
silviuflorentin pe 3 august 2013 21:27
de abia il astept
alex_il_fenomeno pe 9 august 2013 16:27
Era o poveste frumoasa ce cred ca trebuia povestita lumii. Voi incerca si eu sa il urmaresc.
yukkio pe 2 februarie 2014 21:41
cred ca toata lumea ar prefera un The Flash decat Wonder Woman

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells