Se face The Incredibles 2!

de Ştefan Dobroiu în 11 Mai 2015
Brad Bird declară că sequelul este următorul film pe care îl va scrie şi regiza

Aflat în turneul de promovare al lui Tomorrowland, Brad Bird a dezvăluit titlul următorului său proiect, care nu poate decât să-i bucure pe fani: este vorba de continuarea lui The Incredibles, megahitul animat din 2004 laureat cu două Oscaruri şi cu un total mondial al încasărilor de 630 de milioane de dolari.

Este mai bine de un deceniu de când fanii filmului original, una dintre producţiile cel mai bine primite din istoria Pixar, cer un sequel. Disney a anunţat în martie 2014 că The Incredibles 2 ar fi în dezvoltare, dar declaraţia lui Brad Bird este prima informaţie concretă despre subiect de atunci încoace.

Regizorul, citat de Collider şi The Hollywood Reporter, a spus că are deja câteva pagini scrise din noul scenariu. "Am avut o mulţime de idei pentru primul film, dar nu am avut ocazia să le folosesc. Au fost mai multe direcţii pe care voiam să le urmăresc şi atunci nu a fost suficient timp. Sunt şi nişte idei noi şi cred că sunt destule ca să iasă un film interesant", a mai spus Bird.

Regizorul va începe lucrul de îndată ce se termină campania de promovare pentru Tomorrowland, iar atenţia pentru The Incredibles 2 l-a determinat să amâne, cel puţin deocamdată, unul din filmele Star Wars pregătite de compania Disney. "Am fost extrem de atras să fac un film din franciză, iar J.J. Abrams a fost mai mult decât încântat la gândul că ar putea da formă următoarei trilogii. Şi mie mi s-a părut interesantă ideea", a spus Bird, adăugând că scenariul lui The Incredibles 2 nu îi permite să gândească prea mult în viitor.

Brad Bird nu a dezvăluit nimic despre cum va continua povestea familiei cu puteri ieşite din comun. Ne putem aştepta ca noile lor aventuri să aibă loc la mai bine de un deceniu de la cele din primul film. Asta ar însemna că Jack-Jack este aproape la vârsta adolescenţei, Dash a terminat facultatea, iar Violet poate deja şi-a întemeiat o familie cu Tony, fostul ei coleg de liceu. Cine ştie, poate că Mr. Incredible şi Femeia elastică vor să se retragă din activitate, dar un nou villain redutabil îi va obliga să reunească incredibila lor echipă pentru a salva, oare a câta oară, lumea.

Ţi-a plăcut The Incredibles? Cum ai vrea să se continue povestea?

Exploreaza subiecte similare:

Brad Bird, Tomorrowland, The Incredibles

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 11 mai 2015 10:28
Oho, de cat timp se asteapta continuarea asta.... am avut deja 3 filme din seria Cars...
cavallioty pe 11 mai 2015 22:50
o daaaaa,porcaria de Cars a avut sequel pe cand acest film nu,dar decat sa fie de calitatea lui Cars 2 mai bine astept peste 10 ani si sa fie ceva bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells