Recunoașteți actrița din House of Gucci, regizat de Ridley Scott?

de Marina Florea în 10 Mar 2021
House of Gucci spune povestea lui Reggiani, judecată și condamnată pentru asasinarea fostului ei soț și proprietar al casei de modă omonime, Maurizio Gucci

Lady Gaga și Adam Driver vor juca în drama polițistă House of Gucci semnată de Ridley Scott rolurile Patriziei Reggiani și al lui Maurizio Gucci; prima imagine din film a fost dată publicității. Lady Gaga continuă practic cariera de cinema după nominalizările la Oscar cu A Star Is Born. 

În regia lui Scott și cu scenariul semnat de Roberto Bentivegna, House of Gucci spune povestea lui Reggiani, judecată și condamnată pentru asasinarea fostului ei soț și proprietar al casei de modă omonime, Maurizio Gucci. Scenariul este inspirat din cartea Sarei Gay Forden The House of Gucci. Filmările au început la Roma luna trecută.

Pe lângă Gaga și Driver, House of Gucci îi are în distribuție pe Al Pacino în rolul lui Aldo Gucci, Jared Leto în rolul lui Paolo Gucci, pe Jeremy Irons în rolul lui Rodolfo Gucci, pe Camille Cottin în rolul lui Paola Franchi, plus Jack Huston și pe Reeve Carney. Proiectul este una dintre cele două premiere ale lui Ridley Scott care au loc în 2021.

House of Gucci este prima producție în care joacă Lady Gaga după A Star is Born, debutul ei actoricesc care i-a trezit aprecieri universale și o nominalizare la Oscarul pentru Cea mai bună actriță. Gaga a câștigat Oscarul pentru Cea mai bună melodie originală pentru melodia Shallow de pe coloana sonoră a filmului. Celelalte roluri ale lu Gaga sunt un cameo din Machete Kills și rolul din serialul American Horror Story: Hotel, care i-a adus un premiu Globul de Aur.

Driver, în schimb, vine cu o nominalizare la Oscarul pentru Cel mai bun actor după rolul din Marriage Story al lui Noah Baumbach. Actorul va mai colabora cu Baumbach pentru White Noise, în care joacă și Greta Gerwig. White Noise intră în faza de producție anul acesta după ce Driver încheie House of Gucci.

House of Gucci urmează să aibă premiera pe 24 noiembrie prin United Artists Releasing (divizia de distribuție a MGM). 

Exploreaza subiecte similare:

Lady Gaga, Adam Driver

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells