Noile filme Spider-Man vor fi „mai bune și mai grandioase”, spune Tom Holland

de Cristina Grigore în 27 Aug 2019
După ce Disney a rupt înțelegerea cu Sony, actorul a rămas interpretul supereroului în viitoarele pelicule Spider-Man

Tom Holland, interpretul lui Spider-Man din filmele Marvel, a declarat în cadrul unui eveniment Comic-Con desfășurat în Philadelphia (Keystone Comic Con), că nu va lipsi din următoarele producții Spider-Man realizate de Sony și că acestea vor fi chiar „mai bune și mai grandioase”.

„Avem idei captivante despre cum să extindem universul Spider-Man și să aducem pe marele ecran personaje noi, să le intersectăm cu altele, este grozav. […] Clar sunt în plan multe alte producții. Am vorbit cu echipa de creație, am discutat și despre Spider-Man 3, care va fi ceva cu totul special și diferit. Sunt recunoscător pentru faptul că Marvel mi-a schimbat viața și a făcut ca visul meu să devină realitate, dar și pentru că Sony mi-a permis să continui să trăiesc acest vis. A fost o săptămână nebună, dar să vedem ce se va întâmpla; eu zic că va fi extraordinar și distractiv”, a mai spus Holland.

Kevin Feige, președintele Marvel, a anunțat recent că studioul său nu se va mai ocupa de producția filmelor Spider-Man – ca urmare a divergențelor financiare dintre Disney și Sony, apărute la renegocierea termenilor colaborării.

Ultimul film cu îndrăgitul supererou (Spider-Man: Far From Home) a devenit cel mai mare succes la box office al Sony, cu încasări internaționale de 1,109 miliarde de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Spider-Man: Far From Home, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells