Lemonade, producția realizată de Beyoncé, în premieră pe 18 iunie, la HBO2

de Cinemagia în 14 Iun 2016
Filmul, precum și melodiile de pe noul album care este și al doilea album vizual al artistei, tratează idei complexe despre rasă, sex, putere, căsătorie, infidelitate, experiența femeilor de culoare din America, creșterea copiilor

Lemonade, cel de-al șaselea album al lui Beyoncé, a fost lansat în data de 23 aprilie 2016. Odată cu albumul, a fost lansat și filmul documentar cu același nume. Filmul va fi difuzat la HBO2 în data de 18 iunie, de la ora 20:30.

Regizat de Jonas Åkerlund, Dikayl Rimmasch și Beyoncé Knowles, filmul prezintă numeroase ipostaze ale lui Beyoncé, de la numere de dans realizate în studio, la secvențe filmate în America de Sud, imagini urbane de noapte, imagini de arhivă și filme realizate în familie.

Filmul, precum și melodiile de pe noul album care este și al doilea album vizual al artistei, tratează idei complexe despre rasă, sex, putere, căsătorie, infidelitate, experiența femeilor de culoare din America, creșterea copiilor.

Albumul a fost inspirat de mișcarea Black Lives Matter. Mamele lui Trayvon Martin (Sybrina Fulton), Michael Brown (Lesley McFadden) și Eric Garner (Gwen Carr) apar în film alături de fotografiile fiilor lor decedați. Melodiile de pe noul album „Lemonade” au influențe din numeroase genuri muzicale: pop, R&B, blues, rock, soul, funk.

Despre HBO EUROPE

Home Box Office, cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America, oferă canalele de televiziune premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS. HBO Europe - deţinut de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări: Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina. În Olanda, HBO Europe oferă canale SD şi HD, HBO On Demand şi HBO GO prin intermediul HBO Olanda, un parteneriat între HBO şi Ziggo BV. HBO Europe oferă în România cinci canale SD de filme de înaltă calitate (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax şi Cinemax2) şi cinci canale high definition (HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD şi Cinemax2 HD), cât şi serviciul de video on demand, HBO GO. HBO şi Cinemax aduc direct în casele abonaţilor cele mai mari blockbustere, producţii originale premiate, seriale, evenimente în exclusivitate, filme europene şi internaţionale. Sediul HBO Europe se află în Budapesta, Ungaria.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells