Kim Cattrall va juca rolul conducătoarei unui imperiu al machiajului, în noul serial Glamorous. Iată trailerul!

de Gloria Sauciuc în 6 Iun 2023
Netflix a dat publicității primul trailer, data lansării serialului fiind 22 iunie

Kim Cattrall joacă rolul femeii-mogul Madolyn Addison, care îl angajează pe Marco Meija (Miss Benny/Ben J. Pierce), un transgender, pentru a readuce gloria mărcii de cosmetice Glamorous, în primul trailer pentru noul serial marca Netflix. Serialul va avea premiera pe 22 iunie și îi va avea în rolurile principale pe Zane Phillips, Jade Payton, Michael Hsu Rosen, Ayesha Harris și pe Graham Parkhurst.

În trailerul lansat luni, Marco aspiră la statutul de specialist în frumusețe, care devine captivat de personalitatea lui Madolyn. El va întreba: „De ce un supermodel ar porni un imperiu al produselor de machiaj?”, la care Madolyn răspunde: „Pentru că nimeni nu crede că aș putea.” Mai târziu, Marco se luptă să se integreze și primește un sfat: „Marco, treaba asta nu e doar luciu și strălucire… Este și muncă grea.”

Todd Strauss-Schulson (Isn't It Romantic) a semnat regia episodului pilor al serialului, după un scenariu de Jordon Nardino, și ambii sunt producători executivi. Kameron Tarlow și Damon Wayans Jr. sunt și producători executivi, după ce au participat la o variantă preliminară dezvoltată la The CW în 2019, cu Brooke Shields în rolul jucat acum de Cattrall.

Kim Cattrall a fost în atenția știrilor legate de revenirea ei în rolul Samanthei Jones în cel de-al doilea sezon al continuării serialului Sex and the City de la HBO Max, And Just Like That..., de asemenea lansat pe 22 iunie. Ultimele ei producții sunt și About My Father (cu Robert de Niro), plus How I Met Your Father și Queer as Folk al Peacock. Miss Benny a jucat în American Horror Stories, Maggie și Love, Victor.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells