Jamie Dornan, ales pentru Fifty Shades of Grey

de Ştefan Dobroiu în 24 Oct 2013
Irlandezul are toate şansele să devină star peste noapte după ce-l interpretează pe Christian Grey

Săptămânile trecute ne-a luat cu toţii prin surprindere faptul că Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim) a decis să părăsească producţia ecranizării Fifty Shades of Grey, în condiţiile în care filmările erau programate să înceapă în noiembrie. Iată că regizoarea Sam Taylor-Johnson nu a pierdut deloc vremea şi şi-a găsit un nou Christian Grey în persoana irlandezului Jamie Dornan. Rolul principal feminin este interpretat în continuare de Dakota Johnson.

Jamie Dornan nu era deloc cunoscut până la începutul acestui an, când apărea alături de Gillian Anderson în The Fall, serial pus de Cinemagia pe lista celor mai bune producţii de televiziune poliţiste din 2013 (click AICI). Rolul carismaticului miliardar cu fetişuri sado-maso Christian Grey are toate şansele să-l transforme în star peste noapte.

Trilogia Fifty Shades of Grey a devenit evenimentul literar al ultimilor ani, bucurându-se de un colosal succes, mai ales în rândul publicului feminin. Ecranizarea este considerată una dintre cele mai aşteptate, dar şi controversate premiere ale anului viitor. Fanele trilogiei nu au fost foarte încântate de alegerea lui Charlie Hunnam, dar probabil că Jamie Dornan le va părea mai potrivit.

După ce l-am văzut în excelentul The Fall, noi credem că are tot ce-i trebuie pentru noul său rol, care îi va cere să aducă pe ecran un interesant melanj de şarm, siguranţă de sine şi... vulnerabilitate. Vorbim, doar, de un fost model Calvin Klein (vezi foto) care a reuşit să interpreteze convingător, în The Fall, un criminal în serie.

Fifty Shades of Grey se lansează în România pe 1 august.

Exploreaza subiecte similare:

Jamie Dornan, Gillian Anderson, Charlie Hunnam, The Fall, Fifty Shades of Grey

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 24 octombrie 2013 22:25
Cine stie,paote se va descurca bine.
alex_il_fenomeno pe 13 decembrie 2013 20:02
Are o sansa mare de a da lovitura. Sper sa profite de ea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells