Interpretarea lui Jared Leto din Suicide Squad i-a încremenit pe toţi pe platourile de filmare

de Cristina Grigore în 18 Mar 2016
Filmul se lansează pe 5 august în cinematografele noastre

Rolul lui Joker a fost interpretat cu foarte mare succes de Heath Ledger in 2008, motiv pentru care Jared Leto trebuie să se fi simţit intimidat de partitura pe care trebuia s-o recreeze în The Suicide Squad. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, mărturiseşte regizorul David Ayer, care a descris ca fiind „absolut incredibil” modul în care şi-a abordat Leto personajul.

Terifiantul spectacol făcut de actor pe platourile de filmare a făcut să încremenească, în timpul producţiei, întreaga distirbuţie şi întreaga echipă, a mai spus regizorul.

„Când păşeşte el pe platou, se opreşte lumea. Totul se opreşte. Ce a făcut Jared cu personajul este absolut incredibil. Este atât de plin de forţă, de înfiorător, de real, că-l simţi parcă”, a declarat Ayer pentru revista Total Film.

„Întreaga echipă amuţeşte la filmări şi îl privesc cu toţii, fascinaţi. Trebuie să îi atenţionez eu să iasă din transă”, adaugă Ayer.

„Orice-ar crede publicul despre acest film, orice aşteptări ar avea, nu e tot. Aşteptaţi-vă la mult mai mult”, mai punctează cineastul referitor la Suicide Squad. Filmul se lansează la noi pe 5 august.

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, Suicide Squad, Heath Ledger, David Ayer

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cristian-Marius-Matei pe 20 martie 2016 22:45
s a repetat povestea din filmarile de la The Dark Knight
mihnea_aspru95 pe 21 martie 2016 02:50
O sa fie un JOKER bun Jared Leto asta !!!
Cum a fost si Heath Ledger in 2008, de Jack Nicholson pot sa spun ca a fost amuzant (nimic mai mult).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells