Hugh Jackman cercetează iubirea pierdută și misterele inimii în The Six Years

de Cristina Grigore în 19 Mar 2013
După The Wolverine și X-Men: Days of Future Past, actorul are în agendă alte roluri incitante

Hugh Jackman va începe luna viitoare filmările la X-Men: Days of Future Past, iar după lansarea lui The Wolverine, un film așteptat cu entuziasm de fanii personajului, actorul și-a adjudecat alte roluri incitante. Unul din ele va fi cel din adaptarea romanului The Six Years scris de Harlan Coben, autorul   bestsellerului anterior al The New York Times, Stay Close.

Conform The Hollywood Reporter, pelicula va fi finanțată de studiourile Paramount și îl va avea ca producător executiv pe Tom Rothman. Se caută încă un regizor și un scenarist al filmului, ce va spune povestea lui Jake Fisher (Jackman), un bărbat care, după ce a văzut cum iubirea vieții lui s-a căsătorit cu un altul, în urmă cu șase ani, hotărăște să meargă la înmormântarea bărbatului în cauză, în speranța că o va putea zări acolo pe fosta sa iubită.

Jake realizează însă că văduva îndurerată nu este însă Natalie, iubita sa de acum șase ani, ci cu totul altă femeie. Amintirile sale legate de Natalie devin nesigure, iar Jack încearcă să facă lumină în secretele și minciunile adânc îngropate în inima lui.

Un alt film din agenda de fimări a lui Hugh Jackman este însă și Prisoners, un thriller dramatic ce îl are la cârmă pe regizorul lui Incendies, Denis Villeneuve, și în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, Terrence Howard și Viola Davis.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, X-Men: Days of Future Past, The Wolverine, Harlan Coben, Prisoners, Denis Villeneuve, Jake Gyllenhaal, Terrence Howard, Viola Davis, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 19 martie 2013 16:10
A jucat bine si in Les Miserables . Eu mai degraba astept Prisoners - pare mai fain filmul .
cosmin742000 pe 19 martie 2013 16:21
Harlan Coben este un scriitor bun de romane serioase , nu stiu daca un actoras ca Jackman poate interpreta asa ceva
mariusdbrsc pe 19 martie 2013 17:21
Cu siguranta un film de vazut!
xerses pe 19 martie 2013 18:06
Ma bucur pentru el; este un actor care de la rol la rol, devine tot mai iubit si apreciat....
paul2011 pe 19 martie 2013 22:56
deci Hugh este din ce în ce mai ocupat ...mă bucur foarte mult să aud asta ...abia aștept să văd toate filmele astea , mai ales The Wolverine și Prisoners .. în Les Miserables a fost magnific ... este un actor foarte foarte bun :D .. și apropo de The Wolverine , teaser trailer-ul o să apară pe 26 Martie și trailer-ul pe 27 Martie ;) .
alex_il_fenomeno pe 31 martie 2013 20:00
Il asteptam in noul rol cu mare nerabdare!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells