Henry Cavill îl dă câştigător pe Superman în confruntarea din Batman v Superman

de Cristina Grigore în 28 Ian 2016
Actorul ne arată şi cum trebuie înţeles conflictul dintre cei doi supereroi

Interpretul lui Superman din Batman V Superman; Dawn of Justice, Henry Cavill, a vorbit într-un interviu recent acordat publicaţiei Empire despre conflictul dintre supereroii din film, iar mesajul său nu avea cum să ţintească tabăra adversă. „Sigur că Superman va câştiga”, a spus el.

„El [Superman] nu este de acord modul de a face dreptate al lui Batman. Pentru acest băiat crescut la fermă, care încearcă să facă totul ca la carte, a face dreptate cu orice preţ nu este ceva uşor de acceptat,”, a spus Cavill.

„Nu confruntarea dintre ei contează. Sigur că Superman va câştiga. E ceva mai profund de atât. Este vorba mai degrabă de faptul că aceste două puteri există şi vor să obţină, practic, aceleaşi lucruri, dar pe căi diferite”, a mai explicat el.

Cu alte cuvinte, deşi confruntarea dintre cei doi va fi spectaculoasă, trebuie înţeles şi motivul pentru care s-a ajuns aici – credinţa fiecăruia într-o formă diferită a justiţiei. Alături de Gal Gadot, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Laurence Fishbourne şi Amy Adams, îi vom vedea pe Henry Cavill şi Ben Affleck în acţiune din 25 martie.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 ianuarie 2016 12:51
Cred ca este cel mai asteptat film din acest an - cel putin pentru mine. Mai este putin, din fericire... :)))))))
JMF pe 28 ianuarie 2016 19:07
Uneori, prietenii se mai si cearta (bat). Sau unii care la inceput se cearta pentru ca au opinii diferite, pot deveni prieteni. Interesanta va fi povestea din spatele conflictului lor, iar dupa ''cearta'', cum vor face front comun contra dusmanilor comuni.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells