După Assassin’s Creed, Ubisoft țintește spre Far Cry și ale titluri populare

de Cristina Grigore în 14 Iun 2013
Compania are în plan și adaptările lui Splinter Cell și Ghost Recon

Odată cu crearea Ubisoft Motion Pictures, mai marii companiei au dat startul unei adaptări așteptată cu mare nerăbdare de fani: cea a lui Assassin's Creed, una dintre cele mai populare și de succes serii de jocuri video ale sale, cu Michael Fassbender în rol principal. Nu după multă vreme, Ubisoft a anunțat pregătirea pentru adaptare și a lui Splinter Cell – cu Tom Hardy drept protagonist și a lui Ghost Recon, un film ce va fi produs de Michael Bay.

Iată însă că, odată porniți la drum, cei de la Ubisoft par de neoprit. Variety.com a aflat despre alte trei titluri populare ale companiei ce vor fi trimise spre producție: Far Cry, Watch Dogs și Rabbids. Ubisoft va avea control total asupra proiectelor, ceea ce înseamnă că va putea angaja regizorii, scenariștii și actorii ce vor juca în aceste filme fără implicarea vreunui studio.

În plus, compania va și finanța totul. ”În acest fel, nimeni nu ne mai poate spune să facem filmul într-un fel sau altul”, a declarat președintele Ubisoft, Jean-Julien Baronnet.

În vreme ce Far Cry și Rabbids sunt francize deja celebre în lumea iubitorilor de jocuri, Watchdogs urmează abia să fie lansat. Va ajunge în magazie în luna noiembrie, însă a făcut deja furori la evenimentele dedicate jocurilor video la care a participat.

În vreme ce Rabbids va fi o combinație de live-action și grafică pe calculator, în genul lui The Smurfs, Far Cry va trebui să reinventeze în mare parte acțiunea live-action din ultima adaptare a jocului, cea a puțin apreciatei producții a lui Uwe Boll.

Exploreaza subiecte similare:

Assassin's Creed, Michael Fassbender, Tom Hardy, Michael Bay, The Smurfs, Uwe Boll

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
v0ltz pe 14 iunie 2013 09:24
Far Cry 3 a fost superb, ar fi extraordinar sa vedem un film dupa el. :D
MikkaelWolfganger pe 14 iunie 2013 12:21
Habar n-aveam ca Uwe Boll a regizat Far Cry, dar acum sunt constient ca nenea este un zeu al marelui ecran.Tipul isi depaseste de fiecare data limitele.Numai el din toata pleiada de regizori geniali putea realiza imposibilul: sa faca din Far Cry un film de nota 3 si un pic pe imdb.
legolas05 pe 14 iunie 2013 16:33
Asa este,este probabil cel mai prost regizor pe care il cunosc.
legolas05 pe 14 iunie 2013 16:34
Numai sa nu angajeze regizor gen Uwe Boll.
zeno.marin pe 15 iunie 2013 15:24
Dimpotriva! Asemenea filme chiar trebuie regizate de Uwe Boll.
keops pe 14 iunie 2013 20:12
FAR CRY neaparat
airbender pe 14 iunie 2013 21:25
daca cei de la ubisoft se pricep la filme cum se pricep si la jocuri nu am nici ce-a mai mica frica!!am incredere in ei ca pot oferi ceva foarte bun!astept cu nerabdare orice informatie despre toate proiectele in special AC!
zeno.marin pe 15 iunie 2013 15:41
"Sa facem din tun tractoare, din atom, lumini, izvoare" [N. Ceausescu]. Strofele de o complexitate lirica zguduitoare, sugereaza exact ceea ce se intampla cu filmele din ziua de azi. Adica facem jocuri, de succces ce-i drept, dupa care le transforamam in filme "artistice". De remarcat ca doua ghilimele sunt cam putin, dar sa respectam totusi regulile de punctuatie.... Mortal Kombat a fost una din primele catastrofe de acest gen, dar se pare ca prostul gust se perpetueaza, la fel de galopant cum toarna tiganii boracii. Pentru supravietuirea speciei desigur. La fel si aici, unde evident e vorba de o subspecie cinematografica, uzata si constituita doar din clisee (muschi, gloante, droguri etc.). Pe cand un film inspirat din Tetris, varianta 3D?... De fapt aproape ca si exista, printr-o asemanare geometrica involuntara, iar aici ma gandeam la "The Cube", un horror cu buget scazut, pe masura valorii sale, dar destul depopular. Putina lume stie ca nu e regizat re Rubik si nici de Kubrick. Apropos, mi-am amintit ca ar trebui sa imi fac un upgrade la calculator, ca sa mearga Far Cry mai mare sau egal cu 3... Pentru film nu are rost, ca oricum nu o sa-mi fac.
Miiku pe 26 iulie 2013 17:05
Un film dupa Far Cry 3 ar fi excelent.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells