Daisy Ridley, vedeta în devenire pe care o regretă foştii colegi de serial

de Cristina Grigore în 15 Dec 2015
Realizatorii producţiei TV nu au putut concura cu Disney pentru a o păstra pe actrița distribuită în Star Wars

Numele britanicei Daisy Ridley (23 de ani) a devenit cunoscut odată cu rolul primit în Star Wars: The Force Awakens, iar popularitatea ei este în creştere, căci filmul se lansează abia în acest week-end în multe ţări din lume (inclusiv România).

Înainte de a intra pe porţile Hollywood-ului, actriţa a avut roluri episodice în producţii TV precum Toast of London. Iar foştii săi colaboratori, printre care şi Matt Berry (protagonist în Toast of London), au sperat că o vor vedea înapoi în serial, însă oferta Disney o ridicase deja peste micul rol încă disponibil.

„Daisy se potrivea foarte bine în serial şi țin minte că a fost alături de noi şi la petrecerea de final de sezon. Am crezut că va rămâne alături de noi, însă a dispărut apoi”, a povestit Berry site-ului Loaded.com.

„Nu am ştiut ce s-a întâmplat cu ea, dar s-a aflat apoi că dispăruse pentru că primise un rol în Star Wars şi cei de la Disney au vrut să ţină acest lucru secret. Nu eram un contracandidat de calibrul celor de la Disney, aşa că nu am putut să o atragem din nou în serial”, a continuat el.

„Este absolut fantastic că Daisy este acum una dintre cele mai faimoase fete din lume. Toţi cei de la ‘Toast’ sunt bucuroşi pentru ea şi pentru faptul că un viitor superstar a făcut parte din echipa noastră”, a mai adăugat Berry.

Exploreaza subiecte similare:

Daisy Ridley, actor, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Matt Berry, Toast of London

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells