Christian Bale renunţă la Enzo Ferrari din cauza problemelor cu greutatea

de Ştefan Dobroiu în 17 Ian 2016
Zecile de kilograme în plus necesare pentru a-l interpreta pe industriaş i-ar pune actorului sănătatea în pericol

Christian Bale, pe care îl vom vedea luna aceasta în The Big Short, comedia financiară ce i-a adus o nominalizare la Oscar, renunţă la rolul principal din Enzo Ferrari, film biografic despre viaţa fondatorului celebrei mărci de automobile. Motivul deciziei lui Bale de a nu mai juca în următorul proiect al lui Michael Mann sunt grijile legate de kilogramele pe care actorul ar trebui să le câştige pentru a-l interpreta pe durduliul industriaş auto.

Celebru pentru rolurile în care a slăbit foarte mult (pentru Maşinistul greutatea actorului a scăzut până la doar 60 de kilograme, Bale aproape dublându-şi, în doar şase luni, numărul de kilograme pentru interpretarea lui Batman), Bale are experienţa acestor fluctuaţii drastice ale gabaritului, dar consideră că o nouă îngrăşare i-ar putea pune în pericol sănătatea. Actorul s-a îngrăşat anii trecuţi pentru rolul din American Hustle/Ţeapă în stil american (foto).

Cei de la slashfilm comentează că plecarea actorului pune în pericol proiectul lui Mann, care ar trebui să înceapă filmările în această primăvară. Puţine sunt numele la fel de celebre la Hollywood ca al lui Bale care să bifeze şi numărul de kilograme ale lui Ferrari, iar un actor apreciat dispus să se îngraşe atât de mult şi atât de repede va fi foarte greu de găsit. Sunt mari şanse ca filmările să fie amânate.

Inspirat de volumul biografic "Enzo Ferrari, The Man, The Cars, The Races", filmul va retrasa aventuroasa viaţă a lui Ferrari, al cărui nume este purtat de unele dintre cele mai rapide maşini de pe glob, portdrapel al unui adevărat imperiu automobilistic.

Exploreaza subiecte similare:

The Big Short, Christian Bale, Michael Mann, The Machinist, American Hustle

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells