Ce surprize ți se pregătesc la cel mai strălucitor concert al primăverii – „I Love Puccini”

de Cinemagia în 3 Apr 2019
Este al patrulea eveniment din seria „I Love Classics”, serie lansată de Fundația Calea Victoriei și dedicată marilor compozitori de muzică clasică și de operă

Pe 13 mai este celebrat un compozitor de operă senzațional, la Concertul de Gală „I Love Puccini”! „Nessun dorma” din opera Turandot, „Quando m'en vo” din opera Boema sau „Vissi d'arte” din opera Tosca sunt doar câteva dintre cele mai frumoase arii de Puccini care vor încânta spectatorii.

Evenimentul este organizat de Fundația Calea Victoriei la Sala Mare a Teatrului Național București, de la ora 19:00. Tiberiu Soare, dirijor recunoscut pe plan internațional, îi va introduce pe spectatori în atmosfera spectacolului cu povești inedite din culisele muzicii lui Giacomo Puccini.

Soprana Diana Țugui și tenorul Florin Guzgă – două dintre cele mai apreciate voci de operă ale României, împreună cu Symphactory Orchestra, vor da culoare și contur personajelor celebre: Musetta, Floria Tosca, Cio Cio San, Rodolfo, prințul Calaf sau locotenentul Pinkerton.

La final, artiștii vor da autografe. Se pot face și fotografii.

„Biletul concertului „I Love Puccini” este mai valoros decât crezi! Vino cu biletul tău de la concert la sediul Fundației Calea Victoriei, organizatorul concertului, și beneficiezi de un voucher valoric de 50 de lei pentru oricare dintre cursurile teoretice susținute la fundație în perioada 1 aprilie – 30 august 2019”, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Concertul de Gală „I Love  Puccini” este al patrulea eveniment din seria „I Love Classics”, serie lansată de Fundația Calea Victoriei și dedicată marilor compozitori de muzică clasică și de operă. Primele trei ediții i-au prezentat pe W. A. Mozart, G. Verdi și P. I. Ceaikovski.

Biletele la Concertul de Gală „I love  Puccini” pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online și de pe site-ul Entertix. Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron. Evenimentul este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc și Asociații SCA și al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Parteneri media: TVR 3, Radio România Muzical, Radio România Cultural, RFI România, România Liberă, Forbes România, Forbes Life, Unica, Psychologies, Cinemagia, Agerpres, Zile și Nopți, Bookhub, Ziarul Metropolis.

Fundația Calea Victoriei este locul din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells