Care este viitorul francizei după Star Wars IX

de Cristina Grigore în 24 Nov 2016
Kathleen Kennedy vorbeşte despre ce se are în vedere după filmele Star Wars deja anunţate

Relansarea francizei Star Wars a lăsat impresia că există un plan pe termen lung al legendarei serii, iar fanii speră, parcă, ca universul cinematografic Star Wars să continue la nesfărşit. Este acest lucru posibil? Preşedinta LucasFilm, Kathleen Kennedy, arată că, deşi se are totuşi în vedere finalul „episoadelor” Star Wars, o decizie legată de viitorul francizei nu a fost încă luată.

„Există încă filme pe care am putea să le facem şi despre care am discutat mult”, a spus Kennedy într-un interviu acordat EntertainmentWeekly.com. „Avem în plan o întâlnire în ianuarie pentru a dezbate viitorul francizei, mai ales acum, că am lansat The Force Awakens, urmează Rogue One şi tocmai ce am încheiat filmările la Episode 8”.

„Avem destul material încât să facem o mică pauză şi să ne gândim ce lucruri ni se par în continuare interesante şi ce dorim să mai explorăm”, a mai explicat producătoarea.

Rogue One: A Star Wars Story se va lansa în decembrie. Star Wars: Episode VIII, în regia lui Rian Johnson, îi va urma în 2018, când este programat să apară şi pelicula de sine stătătoare cu Han Solo. În 2019 va aprărea Star Wars Episode IX, regizat de Colin Trevorrow. Simon Kinberg lucrează la un al treilea film inspirat din franciză, cu lansarea în 2020, al cărui subiect nu a fost încă dezvăluit.

Exploreaza subiecte similare:

Kathleen Kennedy, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Rogue One: A Star Wars Story, Star Wars: Episode VIII, Rian Johnson, Colin Trevorrow, Simon Kinberg

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 24 noiembrie 2016 23:29
"Rogue One: A Star Wars Story se va lansa în decembrie. Star Wars: Episode VIII, în regia lui Rian Johnson, îi va urma în 2018, când este programat să apară şi pelicula de sine stătătoare cu Han Solo."
E na? Au schimbat data de lansare pentru Episodul 8 in 2018? Eu stiam ca se lanseaza in decembrie 2017.
Sau poate Cristina Grigore se uita peste data de lansare a filmului in China...asa s-ar explica cel mai probabil greseala (a cata oare?) din articol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells