Captain America schimbă costumul?

de Cristina Grigore în 12 Apr 2013
O imagine-concept a costumului de luptă al supereroului a fost lansată ieri online

Există supereroi pentru care o schimbare ceva mai consistentă de imagine nu este chiar posibilă. Iron Man, de exemplu, va putea varia modelul si accesoriile-gadget ale armurii sale, poate chiar culoarea si inscripţiile de pe aceasta, însă cam atât. Când vine vorba însă de costumele flexibile ale celorlalţi – vezi Superman, Batman – variaţii ale modelului apar odată cu reboot-ul aventurilor sau, pur şi simplu, ca rezultat al protestului fanilor. Este şi cazul lui Captain America,  care îşi va schimba, potrivit celor de la ComicBookMovie.com, costumul (nu şi “năravul”), cu care va defila în Captain America: The Winter Soldier.

Imaginea-concept nu a fost deocamdată confirmată de studiourile Marvel, însă cei de la CBM.com susţin că este vorba cu siguranţă de un stil abordat de către artiştii Marvel şi în conceptele anterioare, de această dată inspiraţia părând a avea ca sursă directă benzile desenate, mai exact Secret Avengers/Steve Rogers: Super Soldier, după cum se poate vedea în cea de-a doua imagine din galerie.

Filmările la Captain America: The Winter Soldier au început acum două zile, iar scenariul filmului, semnat de Ed Brubaker, Christopher Markus şi Stephen McFeely, va continua povestea supereroului după evenimentele petrecute în The Avengers.

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: The Winter Soldier, The Avengers, Stephen McFeely, Christopher Markus, Ed Brubaker

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 12 aprilie 2013 16:48
Deja e al nspeleea articol despre chieptan America. De inteles totusi in penuria cinematografica actuala . Si eu care credeam ca mai rau ca in 2012 nu se poate.
miaa pe 13 aprilie 2013 10:22
Ma tu comentezi la orice film produs de Marvel sau care are in el super-eroi???
cosmin742000 pe 14 aprilie 2013 01:33
Pastreaza-ti parerea pt tine este gresit din punct de vedere al logicii
alex_il_fenomeno pe 8 mai 2013 13:25
Parca nu ar fi bine sa se modifice mereu....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells