Batman va fi mentorul lui Superman în Man of Steel 2?

de Cristina Grigore în 4 Aug 2013
Află ce tip de actor este cautat pentru rolul Cavalerului Negru

După anunţul făcut de Zack Snyder în cadrul Comic Con referitor la o continuare a lui Man of Steel în care să apară şi Batman, s-a zvonit că povestea sequel-ului va fi inspirată de benzile desenate The Dark Knight Returns, în care Batman este mai în vârstă (undeva la 40 de ani). Snyder a negat atunci legătura noului scenariu cu povestea din The Dark Knight Returns, însă noile informaţii obţinute de site-ul Batman-On-Film indică faptul că Batman se va afla într-adevăr în floarea vârstei la întâlnirea cu Superman de pe marele ecran, chiar dacă nu vor exista legături cu povestea benzilor desenate amintite.

Cum s-a anunţat deja că filmul va apărea în cinematografe în vara lui 2015, cei de la Warner Bros. sunt acum în căutarea unui actor potrivit pentru rolul lui Batman şi, după ultimele informaţii, interesul studiourilor se îndreaptă spre un actor aflat în jurul vârstei de 40 de ani. Michael Keaton, George Clooney au fost ceruţi de fani, însă au cam depăşit cifra, astfel încât alte staruri sunt luate în considerare.

Ţinând cont de vârsta ceva mai înaintată faţă de cea a lui Superman, se pare că nu vom avea de-a face cu un scenariu ce va reface evoluţia lui Batman – nelegându-se astfel de întâmplările imaginate anterior de Christopher Nolan – ci cu unul în care Batman are atitudinea şi experienţa necesare pentru a-l domina pe Superman şi de a-l îndruma în momentele dificile. Momentan, printre actorii luaţi în considerare de Warner se numără Josh Brolin, Ryan Gosling, Joe Manganiello, Richard Armitage (Thorin Oakenshield din The Hobbit) şi Max Martini (apărut recent în Pacific Rim).

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Man of Steel, Michael Keaton, George Clooney, Christopher Nolan, Josh Brolin, Ryan Gosling, Joe Manganiello, Richard Armitage, Max Martini

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GandalfTheWhite. pe 4 august 2013 13:40
Nu va fi acelasi lucru fara Christian Bale. Si... cam strica povestea lui Batman, de la cel care lupta impotriva coruptiei si celor rai din Gotham la mentorul lui Superman...
andrei1993 pe 4 august 2013 13:42
Christian Bale, face 40 de ani in Ianuarie -> Perfect!
kronos18 pe 4 august 2013 14:38
buna asta dar a zis ca nu mai vrea :)
nouvellevague pe 4 august 2013 14:06
Josh Brolin, Ryan Gosling, Joe Manganiello, Richard Armitage , Max Martini .Sper ca este o gluma . Nici unul nu este nici macar pe aproape . Singurul potrivit este Christian Bale .
Andrey92 pe 4 august 2013 21:11
Hai ca Richard chiar aduce a Batman matur. :)
FeaR pe 4 august 2013 14:11
Neinteresant. Batman mi-a placut dar superman nu.
legolas05 pe 4 august 2013 16:49
Sa speram ca vor face o alegere buna pentru Batman ,din cei mentionati doar Josh Brolin si Richard Armitage s-ar mai potivi cat de cat.
vladimir84 pe 4 august 2013 18:15
Pana in 2015 vor aparea atatea articole despre Batman si Superman ca n-o sa mai stim de capul nostru.
keops pe 4 august 2013 19:53
George Clooney?HA !I think he`s had it with the bat nipples...
adelutza_p pe 4 august 2013 20:40
Cine dracu ar mai vrea vreodata sa il vada pe Clooney in Batsuit? :) Gosling si Manganiello, cred ca nici nu merita amintiti. Brolin ar fi o varianta pentru un Batman mai experimentat. Intre numele vehiculate se mai numara Karl Urban si Jim Caviezel.
Intr-adevar, nimeni nu este si nu va fi ca si Christian Bale. Dar, din pacate, nu mai doreste cu nici un chip acest rol. Asa ca, in lipsa lui, cred ca vom si nevoiti sa ne multumim cu un nou Batman. Eu sper ca acesta va fi Karl Urban.

TheJesus pe 4 august 2013 22:09
Ma indoiesc ca nu mai doreste Bale sa fie Batsie,insa cu siguranta au fost ceva neintelegeri in privinta banilor.Media expune ceea ce Bale declara,insa asta nu inseamna ca este si adevarat.Cine nu ar dori sa reia rolul personajului care l-a consacrat?
Han_Solo pe 5 august 2013 10:03
Jim Caviezel ar fi excelent. Ar fi perfect in rolul unui Batman exoperimentat si sumbru.
adelutza_p pe 4 august 2013 23:50
Si eu m-am gandit la Hamm, dar tinand cont ca e un actor de televiziune, nu cred ca i se va pune pe umeri o asemenea responsabilitate. Oricum, cel ce ii va urma lui Bale, are o misiune extrem de grea...
tibzone pe 5 august 2013 01:55
damn don't mess with Batman folks :)
iri_gh86 pe 5 august 2013 09:06
Greu de gasit un actor potrivit pentru batman care sa fie macar la jumatate din ce a fost Bale, hai sa zic ca Richard Armitage ar fi cat de cat.
alex_il_fenomeno pe 12 august 2013 19:54
Oare nu este putin in contradictie cu viitoarul blockbuster "Batman vs. Superman"?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells