A murit Burt Reynolds

de Gloria Sauciuc în 6 Sep 2018
În 1978, Reynolds a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Burt Reynolds a decedat la 82 de ani, în urma unui atac de cord, scrie presa internațională. Legendarul actor a suferit un atac de cord la un spital din Florida în cursul dimineții de joi. Conform TMZ, familia se afla alături de acesta în momentul decesului.

Reynolds ar fi suferit un infarct acasă, după care ar fi fost transportat la spital, acolo unde a decedat. Fiul său, Quinton, i-a supraviețuit.

Reynolds a ajuns faimos pentru rolurile sale în producții precum Smokey și Banditul, The Longest Yard sau Boogie Nights - roluri pentru care a fost nominalizat la Oscar (Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar). Reynolds a câștigat Globul de Aur pentru rolul Jack Horner din filmul din 1997, ca și numeroase premii ale criticii. De asemenea, actorul se poate considera o vedetă a micului ecan, apărând în producții TV precum Gunsmoke, Dan August și Evening Shade.

Reynolds a fost distribuit în rolul lui George Spahn în producția lui Quentin Tarantino Once Upon A Time in Hollywood, care ar avea premiera în iulie anul următor. Nu este clar dacă rolul său a fost deocamdată filmat sau nu. Pe lângă aceasta, rolul său final a fost cel din Shadow Fighter, în timp ce în ultimii ani a avut roluri în THe Last Movie Star și în Miami Love Affair.

Reynolds a fost căsătorit cu Judy Carne din 1963 în 1965 și cu Loni Andersn din 1988 în 1993. În timpul căsniciei cu Loni l-a adoptat pe fiul său Quinton. Despărțirea între Anderson și Reynolds a fost una zgomotoasă, fosta soție acuzându-l de violență și fiind acuzată de către Reynolds de infidelitate. Până la urmă, actorul i-a platit 234 794 de dolari. În anii 70, actorul a avut relații cu Sally Field și cu Dinah Shore.

Reynolds a suferit de un număr de probleme de sănătate, fiind dependent în anii 80 de analgezice după un accident în care a fost lovit în față în timpul filmărilor la City Heat. În 2010, a suferit o operație cvadruplă de bypass coronarian  și, cu un an înainte, a avut o operație la coloană.

Exploreaza subiecte similare:

Burt Reynolds

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 7 septembrie 2018 09:29
Intr-adevar, o veste foarte trista faptul ca unul dintre legendarii artisti ai mai vechii generatii, actorul Burt Reynolds, a incetat din viata, insa reusitele sale cinematografice vor dainui mult timp de-acum in colo...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells