Darfur

(2009)

Darfur

Poster Darfur Poster Darfur

Sinopsis Darfur

Darfur

Câțiva jurnaliști americani aflați în delegație în Sudan se confruntă cu o dilemă: să revină acasă pentru a raporta atrocitățile la care au fost martori sau să rămână pentru a ajuta victimele pe care le-au întâlnit.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Billy Zane Billy Zane Bob Jones Kristanna Loken Kristanna Loken Malin Lausberg Edward Furlong Edward Furlong Adrian Archer
Matt Frewer Matt Frewer Ted Duncan David O'Hara David O'Hara Freddie Smith Noah Danby Noah Danby Theo
Hakeem Kae-Kazim Hakeem Kae-Kazim căpitanul Jack Tobamke Sammy Sheik Sammy Sheik comandant al Janjaweed Anthony Oseyemi Anthony Oseyemi soldat al A.U.
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Event Film Distribution

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Phase 4 Films

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 12 Decembrie 2011 23:01
Nici nu ma indoiam ca o sa stie oamenii aia din pustiul desertului limba engleza. Saracii nu au habar ce este aia lumina electrica sau baie cu dus. Nu stiu ca dincolo de desert este o alta lume. Dar stiu limba engleza la perfectie. Da.
In alta ordine de idei.. barbatia si puterea atacatorilor, in orice colt de lume, stau in marimea pustii sau a bardei si in numarul armelor. Oameni care nu depasesc stadiul de salbatic, de neevoluat, de inapoiat.
Inca o dovada ca OMUL este SINGURA fiinta de pe aceasta planeta care ucide de placere si cu placere. Are chiar o satisfactie plina de adrenalina cand provoaca suferinta fizica.

2 1

Spune-ţi părerea despre Darfur

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells