Am Himmel der Tag

(2012)

Orizonturi frânte

Poster Am Himmel der Tag Poster Am Himmel der Tag

Sinopsis Am Himmel der Tag

Mai mult

Lara are 25 de ani și nu prea știe ce vrea de la viață. Ar vrea să se schimbe, dar nu știe cum. După o noapte de dezmăț în cluburi, Lara află că a rămas însărcinată. Inițial confuză, se aruncă în noua aventură: va fi mamă. Pentru prima oară în viață simte că a luat decizia bună. Dar când sarcina ajunge la șase luni, fătul moare. Temându-se să nu piardă sentimentul că în sfârșit are un scop în viață, Lara se poartă de parcă ar fi în continuare…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Breaking Horizons

Tip Ecran

normal

Țara

Germania, Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 03 Iunie 2013 20:03
x
Wow..ce film..ce interpretare din partea lui Aylin Tezel...sper ca acest film sa castige marele premiu in cadrul TIFF.Pana acum este favoritul meu in competitie la acest festival.La sfarsitul proiectiei toata sala a izbucnit in aplauze, pe deplin meritate.
Nu as recomanda aceasta pelicula cu un subiect mai delicat persoanelor de sex feminin sensibile, usor impresionabile sau insarcinate....
In rest obligatoriu de vazut !

2 1
margott pe 25 Mai 2013 00:03
Ce poti spune dupa un asemenea film ? Exista cuvinte care sa descrie drama emotionanta a unei tinere femei care se agata cu disperare de ideea de maternitate pentru a da un scop vietii sale ? Ar putea fi povestea oricarui tanar care-si cauta repere intr-o existenta caracterizata prin neimplinire sufleteasca, deconcertare, lipsa de orizont.
Faina melodia de final (Ane Brun - Words) si foarte sugestiva.

Primul lung-metraj al regizoarei germane Pola Beck. Aylin Tezel a castigat premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de la Torino din 2012 cu rolul din acest film.

1 0

Spune-ţi părerea despre Am Himmel der Tag

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Am Himmel der Tag
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells