8.3 / 10
29 voturi
Nume real: Jeffrey Nero Hardy · Locul naşterii: Cameron, North Carolina, SUA · Data naşterii: 31.08.1977 (46 ani) · Ocupaţie: Actor, wrestler · Zodia: Fecioară

Biografie

Jeffrey Nero Hardy (născut pe 31 august, 1977) este un wrestler american care a evoluat ultima oară în WWE, în divizia SmackDown. Schimbarea s-a efectuat în anul 2008, în urma unui Draft, desfășurat în America. Deține un palmares impresionant în wrestlingul pe echipe, câștigând până în prezent de șase ori titlul de campion mondial WWE pe echipe, împreună cu fratele sau Matt Hardy (The Hardys). În prezent este în conflict cu CM Punk.

Născut în micul orășel Cameron din...

mai mult
Au contribuit la această pagină: Tsunamy, jecamyme, Andrey9211, DegX Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MikkaelWolfganger pe 09 Ianuarie 2013 16:24
Imi place wrestling-ul si tot ceea ce reprezinta el.Tot acest show.Chiar daca este facut dupa scenarii nu intotdeauna inspirate si unii oameni ar spune ca numai copii mici si incultii se uita la asa ceva, mie imi place.Jeff Hardy este exact intruchiparea acestui sport.
Ca wrestler e fantastic(este de departe favoritul meu) si mi-ar placea sa il vad jucand si in filme.Daca The Rock, Cena, Triple H si Batista pot, inseamna ca poate si el.

1 0
Ovidiu239 pe 10 Noiembrie 2012 16:32
A avut probleme cu substantele interzise, Jeff un wrestler ce era foarte controversat in WWE, si a plecat in TNA in urma unui feud cu CM Punk. Nu-mi placea Jeff Hardy, fara suparare.
0 1
ROCK30STM pe 04 Martie 2012 14:24
Ca actor nu stiu cum sar descurca dar la wrestling nu am ce comenta e un om care stie sa fac spectacol.
0 1

Spune-ţi părerea despre Jeff Hardy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells